iPhone 13 iOS 26'dan iOS 18'e nasıl geri dönülür?

Wegass

Decapat
Daha fazla  
Dün gelen iOS 26'yı kurdum ama optimizasyonu tam yapamamışlar galiba telefon açılışta, ara animasyonlarda, ses açma kapama animasyonu, ekran görüntüsü alma animasyonu, yazı yazarken vb. geçikmeli geliyor ve şarj aşırı hızlı bitiyor eskisine göre. iOS 18.7'ye nasıl dönerim?

Son düzenleyen: Moderatör:
3uTools ile dönebilirsiniz ama kurulduktan sonra yükleyebileceğiniz en yeni yedekleme 18'de yaptığınız yedekleme olacaktır 26'da ki yedeği kurmanıza izin vermez.

(Çakma kablo ile yaparsanız telefon yükleme ekranında kalıyor çöp olma olasılığı var orijinal Apple kablosu tercih edin)

iOS 18.7 IPSW dosyasını indirin ve iTunes kullanarak cihazınıza yükleyin veya daha basit ve hatasız bir işlem için ReiBoot'u tercih edin.
Yardım için bu videoyu izleyebilirsiniz.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

ReiBoot ücretli diye biliyorum.

3uTools aynı işlemi ücretsiz yapıyor ama konu sahibinin kararı tabii. Ayrıca ekstra bir şey indirmeye gerek duymuyor kendi içinden istediğiniz sürümü seçebiliyorsunuz.

Abi yardım et çakma kablo ile yaptım 75 de takıldı kaldı telefon açılmıyor hiçbişekilde orijinal kablomu PC'ye takamıyorum dönüştürücüm yok.

Abi yardım et çakma kablo ile yaptım 75 de takıldı kaldı telefon açılmıyor hiçbişekilde orijinal kablomu PC'ye takamıyorum dönüştürücüm yok.

Hocam kusura bakmayın memleketteydim şimdi görebildim. Çok normal öyle kalması ya bir tarafı USB'a olan orijinal kablo alman lazım ya da typce yi takabileceğin bir PC bulman lazım ancak o şekilde çözülür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…