L lexpfyx313 Centipat Katılım 28 Haziran 2024 Mesajlar 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ekim 2024 #1 Bir sene önce almıştım. PUBG girince fazla ısınıyor elimi rahatsız ediyor. Normal mi? İlk aldığımda bu sorunlarla karşılaşmıyordum.
Bir sene önce almıştım. PUBG girince fazla ısınıyor elimi rahatsız ediyor. Normal mi? İlk aldığımda bu sorunlarla karşılaşmıyordum.
tosakiu Picopat Katılım 15 Haziran 2024 Mesajlar 75 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ekim 2024 #2 lexpfyx313 dedi: Bir sene önce almıştım. PUBG girince fazla ısınıyor elimi rahatsız ediyor. Normal mi? İlk aldığımda bu sorunlarla karşılaşmıyordum. Genişletmek için tıkla... İnternetteki ısı testleri ile karşılaştırmanı tavsiye ederim ve ısınan bir cihaz.
lexpfyx313 dedi: Bir sene önce almıştım. PUBG girince fazla ısınıyor elimi rahatsız ediyor. Normal mi? İlk aldığımda bu sorunlarla karşılaşmıyordum. Genişletmek için tıkla... İnternetteki ısı testleri ile karşılaştırmanı tavsiye ederim ve ısınan bir cihaz.
enesv9m Decapat Katılım 23 Mart 2022 Mesajlar 213 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Serbest Meslek 3 Ekim 2024 #3 lexpfyx313 dedi: Bir sene önce almıştım. PUBG girince fazla ısınıyor elimi rahatsız ediyor. Normal mi? İlk aldığımda bu sorunlarla karşılaşmıyordum. Genişletmek için tıkla... Normal.
lexpfyx313 dedi: Bir sene önce almıştım. PUBG girince fazla ısınıyor elimi rahatsız ediyor. Normal mi? İlk aldığımda bu sorunlarla karşılaşmıyordum. Genişletmek için tıkla... Normal.
W Wain Decapat Katılım 22 Aralık 2022 Mesajlar 221 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ekim 2024 #4 siriyi kapat kanka kimse umursamaz ama cidden cok fazla bi performans kaybı yaşatıyor aynı sorunu bende yaşıyordum
siriyi kapat kanka kimse umursamaz ama cidden cok fazla bi performans kaybı yaşatıyor aynı sorunu bende yaşıyordum