iPhone 13 kaç sene daha kullanılır?

Bana anlatır mısınız rica etsem? Yurt dışı 15 Pro cihazım var süresi bitince ne yapacağım diye düşünüyorum kara kara. Başka telefonum var ama çift telefon çok yoruyor insanı.

Bana anlatır mısınız rica etsem? Yurt dışı 15 Pro cihazım var süresi bitince ne yapacağım diye düşünüyorum kara kara. Başka telefonum var ama çift telefon çok yoruyor insanı.
Açıkçası bende çift telefon önerecektim son 4 ay. Nesi yoruyor sizi?

Millet 2 şirket telefonu ve 1 şahsi telefon olmak üzere 3 telefonla dolaşıyor. 2 telefon koymaz size.

Eğer beklerim dersen de mayısta takarsın hattı 16 ay kapanmadan kullanırsın.

Millet 2 şirket telefonu ve 1 şahsi telefon olmak üzere 3 telefonla dolaşıyor. 2 telefon koymaz size.

Eğer beklerim dersen de mayıs'ta takarsın hattı 16 ay kapanmadan kullanırsın.

Açıkçası bende çift telefon önerecektim son 4 ay. Nesi yoruyor sizi?

Şöyle ki hocam ikinci cihazım Xiaomi Mi Max 3 hem ekranı 6.9 inc cok büyük cebe sığmıyor hem de ikide bir ondan iPhone'a internet açmak yoruyor açıyosun kapatıyor açıyosun kapanıyor.

Şöyle ki hocam ikinci cihazım Xiaomi Mi Max 3 hem ekranı 6.9 inc cok büyük cebe sığmıyor hem de ikide bir ondan iPhone'a internet açmak yoruyor açıyosun kapatıyor açıyosun kapanıyor.
Onu sat o zaman al iPhone 6S,SE1 falan işini görsün çok rahat hocam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…