iPhone 13 kaç yıl kullanılır?

Miraç Gürbüz

Hectopat
Daha fazla  
Elimde halihazırda Xiaomi POCO X3 Pro var. Neredeyse 1.5 yıldır kullanıyorum. Telefonla ilgili bir sorunum yok. Sadece güncellemelerden yararlanamıyorum yurt dışı kullandığım için onun dışında bataryası falan iyi durumda. iPhone 13 satın almayı düşünüyorum bundan 8-9 ay sonra. Almak mantıklı mı yaklaşık kaç yıl götürür? Uzun süreli kullanımlar için Android değil iOS işletim sistemli telefonlar daha mantıklı ve ön kamera ihtiyacımı fazlasıyla giderecek bir telefon iPhone. Samsung S24 daha iyi gibi yorumlar istemiyorum. Sadece kaç yıl götürür ve 7-8 ay sonra ne kadar zamlanır gibi tahminler istiyorum.

Bence rahat 5-6 yıl götürür. iPhone 6 10 yıl kullanan var.

IPhone'ların 60Hz ekranını çekebileceğinizi düşünmüyorum hocam o paraları verdikten sonra.
Tahminen %40-50 arası zamlanmış olur.

Şu anki telefonlar eski telefonlar gibi 4 yıl kullandım eskidi çöp oldu olmuyor. Kaldı ki iPhone 13 güzel bir telefon. 10 yılı var. (Temiz kullanırsan.)

Hocam 7-8 ay sonra zamlanırsa bile çok zamlanmaz. Zaten iPhone 16 çıkacağı için 13'ün belki fiyatı bile düşer.
iPhone 13'ün rahat 4-5 senesi var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…