leqreal
Decapat
Daha fazla
Merhaba öncelikle iyi akşamlar, 1 hafta önce Vatan'dan iPhone 13 satın aldım. Aldığım gibi bir fotoğraf çekmiştim fakat bugün bir şey fark ettim. Bir banka uygulamasından dolayı T.C. Kimlik ile birlikte yüzümün gözükeceği şekilde fotoğraf çekmem gerekiyordu. Fotoğraf uzaktan net gözüküyor fakat fotoğrafa girdiğimde yakınlaştırma yaptığımda hiçbir yazı okunmuyor. Sanki bulanık gibi çektiğini fark ettim, arka kamera da aynı şekilde oldu. Başka şeylerin üzerinde denedim yani arka kamera ile 3X Zoom vs. yaptığımda çok net çıkıyor ama 1X'de yakınlaştırınca üstüne tıklasam bile odaklamıyor. Apple destek ile görüştüm. Telefonu iOS 18'e güncellemem gerektiğini söyledi. Daha sonrasında yazılımsal bir hata olabileceğini söyledi ve servise göndermemi söyledi. Ben dedim aldığım yere götüreyim belki iade verirler vs. diye fakat orada çalışan teknisyenlerin de iPhone 14-15 vs. vardı ve aynı sorun onlarda da oldu. Sadece birinin 15 Pro Max'i vardı onda sorun çıkmadı, ama çevremde o kadar tanıdığım var 13 kullanan çok net çekiyor. Yani bulanık falan değil, anlamadım ben de. 20 iş günü içerisinde geri gönderilir dediler sizce ne yapmalıyım?