1 ay önce iPhone 13 satın aldım ve ekran ile kasa arasında boşluk var. Bu boşluk doğal mı ve içine toz dolması cihazın su geçirmezligini veya çalışmasını etkiler mi?
1 ay önce iPhone 13 satın aldım ve ekran ile kasa arasında boşluk var. Bu boşluk doğal mı ve içine toz dolması cihazın su geçirmezligini veya çalışmasını etkiler mi?
Bunu Apple üretim toleransı içerisinde normal karşılıyormuş. Kimisine göre boşluk olması daha iyi. Cihaz düşme durumunda darbenin etkisini iletme konusunda bitişik ekrana göre daha güvenli olduğunu söylüyorlar.
Bunu Apple üretim toleransı içerisinde normal karşılıyormuş. kimisine göre boşluk olması daha iyi. Cihaz düşme durumunda darbenin etkisini iletme konusunda bitişik ekrana göre daha güvenli olduğunu söylüyorlar.
Bugün Apple destek uygulamasından randevu oluşturup gittim ve bana normal oldugunu sıvı koruma bandı oldugu için sorun çıkmayacagını tolerans gösterilmesi gereken bir açıklıkmış aldıgım yere götürüp gene de garantiye yollayabilir mişim sizce ne yapmalıyım.