Selamlar arkadaşlar eylül ayında iPhone 13 aldım şu an pil sağlığım 98 iOS 18.3.2 güncelledim dün ama kasma donma ısınma ve oyunda takılma ve felaket yanma oluyor. Nasıl düzeltebilirim? Ne olur yardım edin (telefonu aldığımdan beri toplam 12 kere sıfırladım).
Geçenlerde bende 13 aldım 18.1 sürümüyle geldi herhangi bir donmayla karşılaşmadım. İmzalar kapandığı için en fazla 18.3.1 sürümüne dönebilirsin. Şimdilik iyi bir sürüme denk gelene kadar güncelleme beklemekten başka şansın yok. 18.7 çıkana kadar daha çok problemi olur.
Selamlar arkadaşlar eylül ayında iPhone 13 aldım şu an pil sağlığım 98 iOS 18.3.2 güncelledim dün ama kasma donma ısınma ve oyunda takılma ve felaket yanma oluyor. Nasıl düzeltebilirim? Ne olur yardım edin (telefonu aldığımdan beri toplam 12 kere sıfırladım).
Şarjda kullanıp bataryayı zorluyor musun her seferinde? Veya şarjı tamamen bitirip %100 yapıyor musun? Bunlar iOS 18.3.2’ye geçmeden de var mıydı? Bunlara cevap verirsen daha detaylı yardımcı olabiliriz.
Eger oyunda kasmadan kastın PUBG ise bende de oluyor. Ben MatePad Air kullanıyorum ve yeni mod geldiğinden beri takılma, donma, FPS düşüklüğü çok artti.