iPhone 13 kasma hissi

kaganyaprakli17

Kilopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Profil Kapağı
1524321022
Merhaba 120Hz bir telefondan mecbur olarak sıfır iPhone 13'e geçtim uygulamaları açışta, genel olarak telefonu kullanırken kasıyormuş gibi hissettiriyor 60Hz bile hissettirmiyor. Veya gözüme öyle görünüyor. Fakat ekran kaydı alıyorum menülerde geziyorum vs. sonra o ekran kaydını izlerken kayıt aşırı akıcı gözüküyor, neden böyle? Hz test sitelerinde 60Hz gösteriyor telefon ama 120Hz'den geçtiğim için bu bir göz yanılsaması mı bilemedim, başka 60Hz Android cihazlara bakıyorum onlar bile daha normal gözüküyor. Ekran kaydını galeriden izlerken telefon yağ gibi akıyormuş gözüküyor ama öyle hiç değil kullanırken, bu kafamı karıştırdı biraz.

Benim eski telefonum da 120Hz di hocam Düz İphone 15’e geçtim. sürüm ios 17.5 kullanıyorum 18’e geçmedim ancak sanki takılıyormuş gibi hissediyorum. 120 hz’den geçenlerde öyle olur normal cihazınızda sıkıntı yok.

iPhone 15 PM kullanıyorum bazen dışarıdayken sarjım çıkışmayacak gibi hissettiğimde düşük güç moduna alıyorum. 60Hz özellikle 120Hz'den geçişte çok sırıtıyor. Kasıyor gibi gelmesi doğal ama anormal bir durum olup olmadığını anlamak adına başka markalarla karşılaştırmak yerine en yakın AVM'de MediaMarkt gibi yerlere gidip yine iPhone 13 ile karşılaştırmanızı tavsiye ederim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı