E efeuzn Hectopat Katılım 4 Mayıs 2022 Mesajlar 154 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ekim 2024 #1 Merhaba sizce IPhone'lar kılıfsız kullanılır mı?
MoonKnight21 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Haziran 2019 Mesajlar 1.322 Makaleler 1 Çözümler 6 8 Ekim 2024 #2 Bence kılıflı kullanın ilerde eğer telefonu satmak isterseniz değeri düşmesin.
ReloadingData Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Nisan 2014 Mesajlar 11.864 Çözümler 244 8 Ekim 2024 #3 efeuzn dedi: Merhaba sizce IPhone'lar kılıfsız kullanılır mı? Genişletmek için tıkla... Kendine güveniyorsan kullanırsın.
efeuzn dedi: Merhaba sizce IPhone'lar kılıfsız kullanılır mı? Genişletmek için tıkla... Kendine güveniyorsan kullanırsın.
Sendurmen Kilopat Katılım 15 Aralık 2018 Mesajlar 384 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri iPhone 14 Pro - Airpods Pro 2 - Apple Watch SE - RTX 2070 - R5 5600 Cinsiyet Erkek 8 Ekim 2024 #4 kılıfsız telefon tutulmuyorki ve aşırı terletiyor bide pis gözüküyo, hasar alması umrunda olmasa bile kılıfsız kullanmak eziyet
kılıfsız telefon tutulmuyorki ve aşırı terletiyor bide pis gözüküyo, hasar alması umrunda olmasa bile kılıfsız kullanmak eziyet
ilkaydmr Decapat Katılım 24 Ekim 2022 Mesajlar 992 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ekim 2024 #5 Kılıflı da kullansanız kılıfsız da kullansanız telefonun boya olan yerlerinde soyulmalar başlayacak. Hangi şekilde elinize daha iyi oturuyorsa öyle kullanın. Örneğin ben kılıfa alıştığım için kılıfısız kullanımda rahatsızlık hissediyorum.
Kılıflı da kullansanız kılıfsız da kullansanız telefonun boya olan yerlerinde soyulmalar başlayacak. Hangi şekilde elinize daha iyi oturuyorsa öyle kullanın. Örneğin ben kılıfa alıştığım için kılıfısız kullanımda rahatsızlık hissediyorum.