L Lucentaaa Decapat Katılım 12 Ağustos 2022 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Temmuz 2024 #1 iPhone 13 aldim bugün. Kurulum yaparken ekran süresi ekranında kaldı. 30dk'dır bekliyorum.
ScarlettJohansson Hectopat Katılım 25 Mart 2022 Mesajlar 945 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer Bursa Daha fazla Sistem Özellikleri Monster Abra A7 3050 Tİ 8 GB Ram Cinsiyet Erkek Meslek Video Editör 2 Temmuz 2024 #2 Lucentaaa dedi: iPhone 13 aldim bugün. Kurulum yaparken ekran süresi ekranında kaldı. 30Dk'dır bekliyorum. Genişletmek için tıkla... Sıfır mı aldınız?
Lucentaaa dedi: iPhone 13 aldim bugün. Kurulum yaparken ekran süresi ekranında kaldı. 30Dk'dır bekliyorum. Genişletmek için tıkla... Sıfır mı aldınız?
L Lucentaaa Decapat Katılım 12 Ağustos 2022 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Temmuz 2024 #3 ScarlettJohansson dedi: Sıfır mı aldınız? Genişletmek için tıkla... Evet 0 aldim Android telefondan aktarma yapiyorum o yüzden mi acaba?
ScarlettJohansson dedi: Sıfır mı aldınız? Genişletmek için tıkla... Evet 0 aldim Android telefondan aktarma yapiyorum o yüzden mi acaba?
Soraka Kajmer Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Eylül 2019 Mesajlar 4.072 Makaleler 10 Çözümler 26 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Temmuz 2024 #4 Lucentaaa dedi: Evet 0 aldim Android telefondan aktarma yapiyorum o yüzden mi acaba? Genişletmek için tıkla... Türkiye cihazı mı?
Lucentaaa dedi: Evet 0 aldim Android telefondan aktarma yapiyorum o yüzden mi acaba? Genişletmek için tıkla... Türkiye cihazı mı?
Okarun Decapat Katılım 31 Ocak 2023 Mesajlar 903 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Temmuz 2024 #5 Lucentaaa dedi: Evet 0 aldim Android telefondan aktarma yapiyorum o yüzden mi acaba? Genişletmek için tıkla... Biraz daha bekle olmazsa yarın telefon tamircisine git.
Lucentaaa dedi: Evet 0 aldim Android telefondan aktarma yapiyorum o yüzden mi acaba? Genişletmek için tıkla... Biraz daha bekle olmazsa yarın telefon tamircisine git.
L Lucentaaa Decapat Katılım 12 Ağustos 2022 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Temmuz 2024 #6 Soraka Kajmer dedi: Türkiye cihazı mı? Genişletmek için tıkla... Evet vatandan aldim.
Delaney Hectopat Katılım 12 Haziran 2019 Mesajlar 503 Makaleler 1 Çözümler 1 2 Temmuz 2024 #7 Buraya bakabilirsin. Kapatıp aç. Bu işlem sırasında ekran açık kalsın.
L Lucentaaa Decapat Katılım 12 Ağustos 2022 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Temmuz 2024 #8 Delaney dedi: Buraya bakabilirsin. Kapatıp aç. Bu işlem sırasında ekran açık kalsın. Genişletmek için tıkla... Kapatmama izin vermiyor tıklıyorum olmuyor.
Delaney dedi: Buraya bakabilirsin. Kapatıp aç. Bu işlem sırasında ekran açık kalsın. Genişletmek için tıkla... Kapatmama izin vermiyor tıklıyorum olmuyor.