iPhone 13 mantıklı mı?

Ressemahee

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
AMD RYZEN 5 5500 İŞLEMCİ
ASUS B450M DRAGON ANAKART
ASUS RADEON RX 6650 XT DUAL 8GB EKRAN KARTI
G.SKILL 16GB RIPJAWS V 3200MHZ RAM
WD 480GB GREEN SN350 NVME M.2 SSD
GAMEBOOSTER GB-W002B 650W 80+ BRONZE KASA&PSU
Selamlar, 1 veya 2 haftaya telefonumu değiştirmeyi planlıyorum fakat 13 ile 15 arasında çok kaldım. Ayrıca şöyle bir sorun da var. 15 biraz bütçemi aşıyor. Sizce 1 yıl 13 kullanıp ve seneye satıp 15'e veya 16 ya geçmek mantıklı olur mu? (Şu an Redmi kullanıyorum ve telefonum öldü sayılır. Ondan acilen değiştirmem gerek.)

Son düzenleyen: Moderatör:

Neden S24 FE gibi amiral gemisi seviyesi telefonlara bakmıyorsun? iPhone 13 hem işlemci hem ekran gereğiyle eskidi ve artık alınmaz.

Bana göre 13 hala güzel bir telefon rahat 5 sene götürür.

Daha yeni bir telefon alabilirsiniz daha mantıklı olur

Ucuza bulursan kullanılabilir. Ama 30 falan verilmez o cihaza.

Neden S24 FE gibi amiral gemisi seviyesi telefonlara bakmıyorsun? iPhone 13 hem işlemci hem ekran gereğiyle eskidi ve artık alınmaz.

Haklısın bende eskiden andordik severdim s serisini çok beğenirdim fakat artik bir değişiklik istiyorum 1 kere iPhone kullanmak istiyorum belki popüler kültür köleliğidir ama o IPhone'da ne var abi 1 defa onu da deneyimlemek istiyorun.(aklımda şöyle fikir var 2 gün sonra 17 çıkacakmiş lansmanda 15 14 13'ler indirime girer ise ve yüksek ihtimalle cok fazla olmasa da girer çünkü her lansmanda alt versiyonlara indirim geliyor o iPhone 15,14 fiyatlarına düşerse direk 15 alırım)

İkinci elden 15 veya 14 Pro bak. Pil sağlığı fakan filan iyi olanlara. Düz model alınmaz.

iPhone deneyimlemek için Pro serilerinden alsan daha mantıklı çünkü düz seriler adamı çileden çıkarır 60Hz ekran düşük pil kapasitesi yavaş şarj olup çokça ısınması cidden düz alınmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…