Benim düşüncem şöyleki; alınan bir cihazın sürümü alındığı sürümde kalmalı, neden diye dersiniz birkaç defa cihazımda donmalar, kasılmalar olmaya başladı, eski sürümüne düşürmeyi başarınca bu kasılmalar gitti.
Benim düşüncem şöyleki; alınan bir cihazın sürümü alındığı sürümde kalmalı, neden diye dersiniz birkaç defa cihazımda donmalar, kasılmalar olmaya başladı, eski sürümüne düşürmeyi başarınca bu kasılmalar gitti.
Iphone tarafında sürüm düşürme öyle kolay değil. Apple kapatabiliyor sürüm düşürmeleri, sadece belli dönemlerde bazı IOS sürümlerine düşürmeyi açıyor. Benim cihaz 14 PM, bende sorun oldu diye sende sorun olacak diye bir şey yok.
iPhone tarafında sürüm düşürme öyle kolay değil. Apple kapatabiliyor sürüm düşürmeleri, sadece belli dönemlerde bazı iOS sürümlerine düşürmeyi açıyor. Benim cihaz 14 PM, bende sorun oldu diye sende sorun olacak diye bir şey yok.