iPhone 13 Mini'ye iOS 18 RC yüklenmeli mi?

CeRzayev

Femtopat
Daha fazla  
Selamlar. İyi günler herkese. Umarım iyisinizdir. Sizlere bir soru sormak istiyordum. iOS 18'in RC sürümünü yüklemeyi öneriyor musunuz? Tam sürüme bir haftadan kısa bir süre kaldı, fakat bekleyemeyecek kadar sabırsızlandım açıkçası. Cihazım 13 mini.

'Bence' IOS 18 tamamen problemden ibaret olacak ilk çıkışta. Hatta IOS 17 serisi kadar beğenilmeyecek bile. Bir şeylerin değişmesi için,değişmek zorunda kalmışlar gibi geldi. Menüler tamamen çocuk oyuncağına benziyor. Resmiyeti gitmiş gibi gördüm,'Mini' gibi bir cihazda IOS 18'e geçiş yapman 'bence' tamamen hatadan ibaret olur. Sarjı vs dayanmaz gibime geliyor.
IOS 17 serisi candır.

13 kullanan arkadaşım kutudan çıktığı sürüm ile devam ediyor güncelleyince telefonun yavaşlatıldığına inanıyordu. Bu tarz bir duruma inanmıyorsanız yenilikler de işinize yarıyorsa kurun. Aceleniz de yoksa 16'sında normal sürüm gelecek 16'sında kurun. Bazen nadir de olsa rc 2 falan geliyor.

Size hiçbir şey gelmeyecek. Neyine heyecanlandınız bu kadar? Bir tık daha akıllı Siri ve makyajlı denetim merkeziniz olacak sadece.

Biliyorum. Fakat aylardır iOS 17 sürümündeyiz. Haliyle sıkıldım. O yüzden yenilemek isterim.

'Bence' iOS 18 tamamen problemden ibaret olacak ilk çıkışta. Hatta iOS 17 serisi kadar beğenilmeyecek bile. Bir şeylerin değişmesi için, değişmek zorunda kalmışlar gibi geldi. Menüler tamamen çocuk oyuncağına benziyor. Resmiyeti gitmiş gibi gördüm,'mini' gibi bir cihazda iOS 18'e geçiş yapman 'bence' tamamen hatadan ibaret olur. Sarjı vs dayanmaz gibime geliyor.
iOS 17 serisi candır.

iOS 18'deki bazı tasarım değişiklikleri, iOS‘un asiliğini ve resmiyetini götürmüş. Şarj konusunda haklısın. Belki deneyip sonra yeniden iOS 17'ye dönerim.

13 kullanan arkadaşım kutudan çıktığı sürüm ile devam ediyor güncelleyince telefonun yavaşlatıldığına inanıyordu. Bu tarz bir duruma inanmıyorsanız yenilikler de işinize yarıyorsa kurun. Aceleniz de yoksa 16'sında normal sürüm gelecek 16'sında kurun. Bazen nadir de olsa RC 2 falan geliyor.

Teşekkürler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı