iPhone 13 mu yoksa bilgisayar almak mı?

Göktuğ Güven

Yoctopat
Daha fazla  
Selam. Lise son sınıfım. Telefonum Oppo a 74. laptop da HP marka 236 GB i5 ıslemcılı bır laptop.
Telefonumumu degıstırsem PC mı tam karar veremedım. Telefon alırsamda iPhone 13'e gecmeyı dusunuyorum. Bütçem 45.000 TL bir yanımda sıfır iPhone 12 alıp ya da ıkıncı el iPhone 13 30.000 TL bandında 15 bın lıra bandında GTX 1650 Ti gibi laptoplar bulunuyor. Boylelıkle ıkısını de değiştirmiş oluyorum. Sızce hangısı? Tum paramı da telefona yatırmak ıstemıyorum.

Selam. Lise son sınıfım. Telefonum Oppo a 74. laptop da HP marka 236 GB i5 ıslemcılı bır laptop.
Telefonumumu degıstırsem PC mı tam karar veremedım. Telefon alırsamda iPhone 13'e gecmeyı dusunuyorum. Bütçem 45.000 TL bir yanımda sıfır iPhone 12 alıp ya da ıkıncı el iPhone 13 30.000 TL bandında 15 bın lıra bandında GTX 1650 Ti gibi laptoplar bulunuyor. Boylelıkle ıkısını de değiştirmiş oluyorum. Sızce hangısı? Tum paramı da telefona yatırmak ıstemıyorum.

Tamir ettiremeyeceğin telefonu alma para yetiştiremezsin.

Hangisini daha çok kullanacaksın?
Bende de Oppo A74 var oyun falan çok iyi oynatmasada günlük işlerde rahat kullanıyorum. Ben olsam iyi bir laptop/masaüstü alırdım.

Bütçen kısıtlı. Para kazanma ihtimalin olan şeye yatırım yapmanı, yani bilgisayar almanı öneririm.

Bütçen kısıtlı. Para kazanma ihtimalin olan şeye yatırım yapmanı, yani bilgisayar almanı öneririm.

Arkadaşa katılıyorum. 2 sene önce masaüstü PC'ye yatırım yapıp aldım. Şu an PC üzerinden iş yapıp para kazanarak 15 Pro Max'e geçiş yaptım. Sadece oyun için bilgisayar düşünüyorsan telefon al diyebilirim. Ama bilgi ve para kazanma olarak bakacaksan güzel bir masaüstü alıp kendini geliştirebilirsin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı