iPhone 13 mü 12 mi?

tarik0121

Decapat
Daha fazla  
iPhone 12 mi ya da 13 mü önerirsiniz aradaki fiyat farkına değer mi?

İkisi arasından 13 daha sağlam ve farka değer. Ama ikisi de fiyatına değmeyecek saçmalıkta özellikler sunuyorlar. Rakibi iPhone 14'ü bile geçen S23 bu fiyatların amiral gemisidir.

İkisi arasından 13 daha sağlam ve farka değer. Ama ikisi de fiyatına değmeyecek saçmalıkta özellikler sunuyorlar. Rakibi iPhone 14'ü bile geçen S23 bu fiyatların amiral gemisidir.
Evet öyle S23 13 ve 14'ten de daha iyi ve fiyatı daha ucuz. İkisinin de S23'ten tek bir iyi yanı yok.

Evet öyle S23 13 ve 14'ten de daha iyi ve fiyatı daha ucuz. İkisinin de S23'ten tek bir iyi yanı yok.

Maalesef hocam. İşin daha komiğe kaçan tarafı bu cihazların halen yok satması. Bilgi çağında bilgisiz kalmak gerçekten kötü bir şey.

Hocam ben Android sevmiyorum ondan dolayı S23 13'ten iyi olduğunu biliyorum ama iOSa alıştım.

Hocam zaten benim dediklerim IOS'a alışık olmayanlara. Siz IOS'a alışıksınız zaten başka telefona geçmek sıkıntı olur. Benim lafım ilk defa telefon alacak olanlara.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…