iPhone 13 mü 12 Pro mu?

Bütçe
28000

Hakan0dm

Centipat
Daha fazla  
Başlıkta dediğim gibi 12 Pro mu 13 mü kamera önemli sürekli oyun oynayan biri değilim sosyal medya geziniyorum genelde. Bulduğum cihaz 12 Pro (26.500) pili 80 sizce hangisini seçmeliyim?

Pili 90'ın altında olan cihazları pek önermiyorum hocam. Zaten şuanda 80 ise siz kullandıkça daha da düşecek bence farklı ilanlara yönelin.

Peki bu durumda %75 pil ömürlü bir iPhone ortalama kaç saat gider? Konudan bağımsız soruyorum. Bilgili gibisiniz.

Peki bu durumda %75 pil ömürlü bir iPhone ortalama kaç saat gider? Konudan bağımsız soruyorum. Bilgili gibisiniz.
20 senedir iPhone kullanan birisiyim. Yaşımdan dolayı,%75 olması günü çıkartmaz bence. Çok zor gibime geliyor. Hemde performans düşüşü yaşatıyor iPhone,tam olarak batarya açısından bakmamak lazım.

Başlıkta dediğim gibi 12 Pro mu 13 mü kamera önemli sürekli oyun oynayan biri değilim sosyal medya geziniyorum genelde. Bulduğum cihaz 12 Pro (26.500) pili 80 sizce hangisini seçmeliyim?

Kıyaslayalım hocam iki cihazı.
12 Pro'da olan 13'te olmayan özellikler:
-ProRaw fotoğraf çekebilme
-Gece modunda portre çekimi
-Telefoto kamera
-6 GB RAM(13'te 4 GB)
-Lidar sensörü
Bu dediklerim düz 13'te hiç yok. Zaten sorunuzun cevabı belli oldu da yine de 13'ün artılarını sayayım:
-A15 işlemci (12 Pro'da A14 işlemci var. )
-Daha kısa çentik
-Sinematik mod
12 Pro>13

Teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…