iPhone 13 mü alınmalı 50 CC motor mu?

Alperen2234

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar ben iPhone 13 almayı düşünüyorum fakat motor da istiyorum. iPhone alırsam motor alamayabilirim, sizce 50CC motor mu yoksa iPhone mu?
Çok kararsızım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Telefonunuz iyiyse motor. Önemli olan telefonunuzun iyi olup olmadığı.

Arkadaşlar ben iPhone 13 almayı düşünüyorum fakat motor da istiyorum. iPhone alırsam motor alamayabilirim, sizce 50CC motor mu yoksa iPhone mu?
Çok kararsızım.

Dünyanın en mantıklı sorusu. Hayatta çok isteğimiz var fakat önemlileri seçmemiz gerek hocam. Ben de hem PS5 hem de RTX sistem istiyorum fakat birini seçmem gerek. Motor sanırsam yaşınız 16 falan. Öyleyse almayın direk kaza eder ölüp gidersiniz. Bütçeniz ne ona göre öneri yapalım telefonda.

Elmayla armutu kıyaslamaktan farkı yok. Biri yalnızca telefon, diğeri bir taşıt. Telefon sizi a noktasından b noktasına götüremez. Motorsikletle de Instagram'da gezemezsiniz.
Elmayla armut en azından ikisi de meyve olduğundan bir nebze anlaşılıyor Bu durum daha çok elma ile dolap gibi bir şey olmuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…