IPhone 13 mü S23 mü?

S23 kullanıyorum 1 seneden fazla oldu. Kılıfsız kullanacaksan rahatsız eder. Elleri yakma derecesine gelmese bile beni rahatsız ediyor sıcaklığı haberin olsun

IPhone'a dandik telefondur diyen ilk defa görüyorum. Gerçekten inanılmaz subjektif bir yaklaşım.

Kardeşim iyi akşamlar iOS kısmında 14 Pro 15 ve 13 Pro alabilirsin ama Android bakımından 13 t Pro, 14 t Pro, S24 alabilirsin 50 k ya.

Bana IPhone'nin değişen bir özelliğini yazar mısınız hocam? iPhone 16'ya kadar ilk defa mı 2 kamera alt alta yaptılar?

Konunun kamera ile alakası ne? Yazılım yetmez mi? RAM, işlemci ekran değişmiyor mu? Hocam zaten bu forumlarda her zaman düz iPhone alınmaz diyoruz fakat siz gidip öyle bir genelleme yaptınız ki... iOS cep telefonlarında Pro harici alınmaz.

Bana IPhone'nin değişen bir özelliğini yazar mısınız hocam? IPhone 16'ya kadar ilk defa mı 2 kamera alt alta yaptılar?
Her konunun altında telefon tartışması çıkaran tipler oluyor. Sen söyle bakalım S20'den bu yana değişen nedir minky. Dinliyorum. Tasarım konusunda artık ne değştirsinler Allah için. Kameraları telefonun dışına mı koysunlar

Tamam S23 ile IPhone 16 aynı RAM değil mi? Batarya kapasitesinde bana göre S23 daha iyi geliyor.

Tamam S23 13'ten daha iyi ama hangi konularda çünkü ona göre bir tercih yapabilirim hiç iOS kullanmadım ne yalan söyleyeyim 13 ya da 14 almak istiyorum eğer sevmezsen az bir zararla satar S23'e geçerim diye düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…