iPhone 13 mü S24 mü?

kaanscd

Femtopat
Daha fazla  
35.000 civari bir bütçem var. S24 ve IP13 arasinda kalıyorum. Biraz baktim S24 cogu konuda IP13'ten daha iyi ama 2 yıldır MacBook kullanıyorum ve IP13 alirsam yakinda bir AirPods da almayi dusunuyorum. Telefon en azindan 3-4 yil gotursun istiyorum. Cok oyun oynamam oynadiklarim da agir degil genellikle. Batarya onemli biraz onda da S24 bariz onde duruyor. Cok arada kaldim tarafsiz fikirlerinize ve baska telefon onerilerinize acigim, simdiden cok teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:

Honor 400 Pro'ya bakılabilir S24 almak yerine S25 al farkı hissedersin. iPhone tarafında pek bir bilgim yok ama güncellik her zaman daha iyidir.

Hocam yurt dışı 15 Pro alın yanında bir de yurt dışı iPhone 11-12. 8 ay 15 Pro kalan ay 11 ya da 12 hangisini aldıysanız onu kullanın.

13 al ve ya yurtdışına yönel.

S24 daha iyi olur iPhone 13 2025 yılında alınmamalı 2. veya yurt dışına yönelebilirsiniz 35 k ya IP15 Pro bulabilirsin yurt dışı olarak S24 ile iPhone 13 arasında seçimim S24 olurdu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…