iPhone 13 mü S24 mü?

Bütçe
30 - 35 bin TL

hayl0s

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
İki telefon arasında kaldım. 20 yıldır Android telefonlarla içli dışlıyım. APK kurup kullanmak olsun ücretli uygulamaları ücretsiz kullanmak olsun her şeyi yaptım, ki hala yapıyorum. Telefon değiştirmek istiyorum kuzenim 13 kullanıyor aslında çok hoşuma gidiyor anlaşılır arayüzü var sade güvenli. Exynos işlemci yüzünden geçemedim bir türlü Samsung'a. Aşırı berbat sürekli ısınıyor testlerde ve bataryası resmen çöp, 4 saat ekran süresi nedir yani sıfır cihaza? Aralarından hangisini tercih etmeliyim? Kamerada anı biriktirmeyi severim basit oyunlar oynarım, yüksek grafik meraklısı değilim, sosyal medyada takılırım bundan ibaret.

Açık ara farkla S24.

Exynos’da sıkıntı falan yok.

Açık ara farkla S24.

Hocam vallahi alacağım tam sipariş vereceğim şu sıfır S24'lerde olan batarya ve ısınma yüzünden duruyorum. Exynos işlemciler 4 saat veriyor ortalama ekran süresi. Ben elimde kabloyla gezememki yani.

Hocam vallahi alacağım tam sipariş vereceğim şu sıfır S24'lerde olan batarya ve ısınma yüzünden duruyorum. Exynos işlemciler 4 saat veriyor ortalama ekran süresi. Ben elimde kabloyla gezememki yani.
7-8 saat veriyor hocam.

S24 Tabii ki.

Hocam güvenilir bir kaynak var mı rica etsem atar mısınız bir bakayım.

Teknik detaylarını buradan inceleyebilirsin;

S24 ve 13 rakip değil bence S24ün rakibi minimum 15 ve üstü.

Galaxy S24 kesinlikle.

Hocam aylardır inceliyorum zaten fakat batarya sorunu yaşadığı için çekiniyorum açıklamada belirttiğim gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…