iPhone 13 mü yoksa sumsung S24 mü?

Bütçe
35-40k

İkisi arasından kesinlikle s24. Apple fanboyları bile S24 derdi.

S24 bence ancak kamera bakımından IPhone'lar benim nezdimde daha iyi açıkçası.

13 eskidi maalesef, uzun yıllar sizi idare edemez artık efendim.

iPhone 13 nedir ya? 4 GB RAM'li takoz bu telefon. Ucuz olsa neyse.

Hepinize teker teker teşekkür ederim ama S24 stabil bir şekilde mesela 2 yıl sonra PUBG gibi bir oyunda 90 FPS vermeye devam eder mi ya da performans kayıpları yaşar mıyım kamera şu anki telefonum gibi ilk baştakinden kat kat daha kötü bir hale gelir mi ve şu anda bile hala iPhone 7 kullanan arkadaşlarım var ve şikayetci de değiller S24 bana bu kadar uzun gider mi?

Onu bilemeyiz oyuna sağlam bir grafik güncellemesi gelir düşer fps. A54 var bende iki sene oldu oyun oynamıyorum ama bir şikayetim yok.

Ailem telefonu internetten almaya karşılar gidip kendi elleri ile garantiye imza atmak daha iyi geliyor hem garantiye nereye göndereceğiz diyorlar internetten alındığı için.

Onu bilemeyiz oyuna sağlam bir grafik güncellemesi gelir düşer FPS. A54 var bende iki sene oldu oyun oynamıyorum ama bir şikayetim yok.

Öyle tabii ki düşer ama normal günlük kullanımda performans kaybı çok yaşar mıyım?

Ailem telefonu internetten almaya karşılar gidip kendi elleri ile garantiye imza atmak daha iyi geliyor hem garantiye nereye göndereceğiz diyorlar internetten alındığı için.

Samsung yetkili servise götürülüyor diye belirtirseniz ikna olabilirler. S24 alınabilir ama S25 daha iyi.

Samsung yetkili servise götürülüyor diye belirtirseniz ikna olabilirler. S24 alınabilir ama S25 daha iyi.

Söyledim ama ne fayda yaşlı insanlara laf anlatmak veya ikna etmek zor maalesef ama gene de şansımı denerim. Yardımın için teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…