iPhone 13 mü yoksa yurt dışı 15 Pro mu?

ruzgaruyar

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. Türkiye'den 38k civarına iPhone 13 mü alayım sizce yoksa çok yakın bir tanıdığım var 15 Pro satıyor Almanya cihazı 25'e satıyor. Onu alıp çift telefon mevzusuna falan razıyım. Sizce hangisini almalıyım? 15 Pro 4 aylık. Fiziki SIM yok e SIM muhabbetinden 4 ay kullanıp kalan 8 ay yanımda cihaz taşırım diyorum ekstra. Sizce hangisi daha mantıklı?

Yurt dışı 15 pro.

Yd telefonlar belli bir yıldan sonra normale dönüyor muydu? Eğer öyleyse yd tercih edilebilir bence.

iPhone 15 Pro’yu 25k’ya almak daha mantıklı gibi görünüyor; yeni özellikleri var ve fiyatı da uygun. Eğer e-SIM ile idare edebiliyorsan, onu almayı düşünebilirsin. iPhone 13 ise hem daha pahalı hem de eski bir model.

Telefon sıfır değilse 7K daha koyup sıfır yurt dışı 15 Pro alabilirsin.

Bende öyle düşünüyorum hocam hem 25'e bayağı uygun 4 aylık cihaz. Mesela iPhone 7 Plus'tan arama aktarma falan yapsam 7 Plus'tan arama yapabiliyor muyum? Yani aramalar 15 Pro'ya geliyor fakat arama yapmak için 7 Plus'u mu kullanmam lazım?

Yd telefonlar belli bir yıldan sonra normale dönüyor muydu? Eğer öyleyse yd tercih edilebilir bence.
Ocakta 4 ay e sim kullanma hakkı yenileniyor hocam 8 ay çift telefon gezerim diye düşünüyorum.

Telefon sıfır değilse 7K daha koyup sıfır yurt dışı 15 Pro alabilirsin.

Hocam yurt dışına çıkma şansım yok maalesef.

Evet hocam arama yapmak için 2. iPhone'u kullanıyorsunuz. Ek olarak o konudaki son mesajda bir cihaz var ona yönelebilirsiniz.

Ocakta 4 ay e sim kullanma hakkı yenileniyor hocam 8 ay çift telefon gezerim diye düşünüyorum.
Peki 2 veya 3 senenin sonunda da bu şekilde mi kullanım gerektiriyor ? Yani ömür boyu böyle mi kullanılıyor YD telefonlar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…