iPhone 13 nasıldır?

furyzstko

Hectopat
Daha fazla  
24.000 TL'ye yarın kutulu faturalı 8 ay garantili cihaz alacağım. Alacağım yer ile anlaştığım için alma falan demeyin alacağım. iPhone 13 nasıl bir cihaz sizce?

13 pro İlk çıktığında almıştım halen daha aynı performans devam. 11 bile son güncellemeyi alacak bu yüzden yıllarca kullanabilirsin. Ayrıca 11den 16 ya kadar tüm cihazları inceleme fırsatım oldu ve aralarında şaşıracağın farklar yok. Güle güle kullan

Sağolun hocam

Kötü. Aynı paraya daha iyi Android cihazlar var.

iPhone şart derseniz yine kötü. 3 yıl sonra güncelleme desteği bitecek. Düz model 60Hz. Hiç bir al-beni'si yok yani.

Kötü. Aynı paraya daha iyi Android cihazlar var.

iPhone şart derseniz yine kötü. 3 yıl sonra güncelleme desteği bitecek. Düz model 60Hz. Hiç bir al-beni'si yok yani.
Merak ettim neye göre kötü ve karşılaştırdığınız yıllarca destek alacak cihazlar hangileri? 6 Yıl önce çıkmış hangi android cihaz Iphone 11 gibi aynı performans çalışıyor ve güncelleme desteği alıyor? Muhtemelen hiçbiri

Konumuz iPhone 11 veya geçmiş değil. Şu anki Android üreticiler 6-7 yıl yazılım garantisi veriyor.

Şimdi bana gelip de "cihaz güncelleme aldıkça yavaşlayacak" falan demeyin. Giriş segment Android'lerden bahsetmiyorum. Amiral gemisi modeller 10 sene güncellemeyi bile rahatça kaldırabilir.

iPhone 13 tıpkı diğer IPhone'lar gibi parasını hak etmiyor. Aynı paraya daha iyi özellikli cihazlar var. S23, S24 gibi cihazlar iPhone 13u ikiye katlar böler.

Hocam fikriniz size ait bir şey demeyeceğim, fakat bana 8 ay garantili kutulu faturalı s23 veya s24 bulabilir misiniz?

Hocam fikriniz size ait bir şey demeyeceğim, fakat bana 8 ay garantili kutulu faturalı S23 veya S24 bulabilir misiniz?

24 bin TL'ye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…