iPhone 13 nereden alınmalı?

Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, öncelikle iyi sosyaller dilerim.
Ben bir ay içerisinde iPhone 13 almayı düşünüyorum fakat fiyatı tuzlu olunca insanın haliyle çok titiz olası tutuyor. Herhangi bir sorun yaşamak istemiyorum fakat biraz da sabırsız bir insan olduğum için Apple'dan alıp kargo beklemek de istemiyorum. Şehrimde Teknosa ve Vatan Bilgisayar var, bu mağazalardan alırsam herhangi bir şekilde sıkıntı yaşar mıyım? Bir de Hepsiburada ve Trendyol üzerinden satıcıların Hepsiburada ve Trendyol olmasına dikkat ederek alsam herhangi bir sıkıntı yaşar mıyım? Telefonu aldıktan sonra nelere dikkat etmeliyim ve neleri kontrol etmeliyim onu da söylerseniz çok sevinirim.

Şimdiden vakit ayırıp yardım etmeye çalışan arkadaşlara teşekkür ediyorum.

Vatan pahalıdır, Teknosa laptop alırken sorunsuz halletti işimizi. Bilgisayar kurulumu vs. her şeyi yaptılar. Teknosa derim. İnternetten almanı önermem teknolojik cihazları.

Vatan pahalıdır, Teknosa laptop alırken sorunsuz halletti işimizi. Bilgisayar kurulumu vs. her şeyi yaptılar. Teknosa derim. İnternetten almanı önermem teknolojik cihazları.
Teknosa sıfırdan işletim sistemi mi yaptı?
Belli bir seviyeye kadar diğer firmalar da destek verir zaten. Zamanında oyuncak işine girmiş bir firmadan bahsediyoruz.

Teknosa sıfırdan işletim sistemi mi yaptı?
Belli bir seviyeye kadar diğer firmalar da destek verir zaten. Zamanında oyuncak işine girmiş bir firmadan bahsediyoruz.
İçinde windows kurulu olan laptopu açıyor o kadar, ona da kurulum diyorlar. Tecrübeyle sabit.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…