iPhone 13 pil sağlığı 1 ayda %2 düştü

hamza5234

Picopat
Daha fazla  
1 ayda %2 düştü iPhone 13 kullanıyorum 20 80 döngüsüne dikkat ediyorum ama yine de düşüyor. Ne yapmaliyim? (2027 kadar garantisi var)

1 ayda %2 düştü iPhone 13 kullanıyorum 20 80 döngüsüne dikkat ediyorum ama yine de düşüyor. Ne yapmaliyim? (2027 kadar garantisi var)

Garantiye başvur 1 ay da bu kdr düşmemesi lazım, servise danış göster telefonu. Şarj cihazı ve kablosuna da dikkat et, zaten şarjda oyun vs oynamadığını düşünüyorum yorumuna bakarak ki oynasanda 1 ayada 2 birim düşmez.

Takmayın şu pil döngüsüne kardeşim. Harbi söylemekten dilim damağım kurudu. Değişen bir şey bu sabit bir şey değil, dünyanın sonu değil pil eskiyor yani ömrü var bununda. Bırakın düşsün. 75-80'lere geldiğinde değiştirin. Bataryanın ömrünün azalması kadar normal bir şey yok. 20-80 döngüsü vesaire vesayare kafayı yersiniz bunlarla uğraşacağım diye.

Belli bir değerin altına düşmedikçe sıkıntı yok 80 veya 85 olması lazım, eğer 80'in altına inerse servise yolla uğraşmaya değmez, zaten kullanmaya devam edersen o kadar sıkıntı olmadığını anlarsın.
Sonuçta pil bu herşeyin bi ömrü var.

Sorun yok. Pil zaten illa ölecek. 2027'ye kadar garanti varmış, yüzde 80'e düştüğünde garantisiyle değiştirirsin.
Döngüye dikkat etmene gerek yok. O cihazları +2 seneden fazla kullanıyorsan bataryası değişmesi gerekecek zaten.

Konu sahibi 1 ayda bu kadar düşmesi normal mi demiş, ancak hiçbir cevap yok. Ben de kaç aydır %86'da.

Gün içinde 1 kez şarj etmelisin telefonu. Günde 3-4 kez şarj edip 20-80 arası yapsan da bir fayda etmez. Sürekli telefonumu iş yerinde mobil veri yüzünden şarjı fazla gidiyor diye 100'e kadar şarj ederim. Sağlığı hala oynamadı yerinden.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı