iPhone 13 pil sağlığı % 98 oldu

muratzaydin

Hectopat
Daha fazla  
Telefonu alalı 4 ay 1 gün oldu1 hafta önce 99 idi bugün baktım 98 oldu ne yapmam lazım? Orijinal adaptör ve kablo ile şarj ediyorum ( kablo 1 yil onceki IPad'in kablosuydu ) degistireyim mi onu? Her neyse sizce ne yapmam lazım biraz tedirgin etti açıkçası. Telefon şarj olurken tasarruf modunda bırakıyorum arada ve genelde 90+ olmadan cekmiyorum 20'nin de altına cok inmeden takıyorum. Ne yapmamı önerirsiniz?

Apple ürünleri için " x aya kadar pil yüzdesi aşama aşama şu kadar düşebilir " diye bir bilgi vermiyor. Yani Her % kaybettiğinde sorun var demek değildir. Senin cihazın için 500 tam şarj döngüsüne kadar %80 pil sağlığı korur diyor o kadar.

İçin rahat değilse servisine gösterebilirsin.

Pil sağlığının kullandıkça düşmesi gayet normal bir durum. Şarj ettikçe pil eskiyor ve pil sağlığı azalıyor. Servislik bir durum yok. Ve son olarak güncellemeleri yapmanı öneririm.

İstersen 40 takla at yok o taktiği dene bu taktiği dene hiçbiri bir işe yaramayacak. Bazı telefonlar oluyor 4 ayda %98e iniyor bazı telefonlar oluyor 9.ayın sonunda hala %100 iken yarın bir uyanmışssın otomatik 95e inmiş % meselesine çok takılmayın kafanıza göre kullanın %80'in altına inince değiştirin gitsin. Telefonun batarya ömrünü sizin yaptığınız stratejiler taktikler kurtarmaz kullanım tipiniz kurtarır.(7/24 PUBG oynamak veya normal bir insan gibi gerektiği yerde kullanmak )

Yani gayet doğal birşey bu. Bu kadar endişelenicek ne var?

Garanti ne yapacak? Pil sağlığı düştü diye değişim mi yapacak.
Pil sağlığı düştü diye değil, pil sağlığı anormal şekilde düşüyor diye yapacak. Anormal durum tespit ettiklerinde değişimi yapıyorlar. Aksi takdirde 80 altına düşmedikçe değişmezler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı