Merhaba ben iPhone 13 alalı 7 ay oldu ve pil sağlıgım bugün 98e düştü. 7 ayda bu kadar düşmesi normal mi 0 bir cihazın? Bir de iPhone servisleri hep İstanbul'da var ben Erzurum'dayım nasıl olacak pil değiştirmek istesem?
Pil sağlığı tamamen kullanım ve şarj etme sıklığına bağlı. Bir ayda da yüzde 98'e düşebilirdi. Yetkili servisler sayfasından bakabilirsin Apple'ın. Yakutiye'de iki yer gösteriyor sayfasında.
7. ayda %98
8. Ayda 97
9. Ada 95-94
10. Ayda 91-90
15. Ayda 88
16. Ayda 85-80 e kadar düşebilir. Yani zaman zaman hızlı zaman zaman yavaş zaman zaman sabit olabilir bu düşüşler. Veya 10 ay sabit kalıp birden 90 a kadar düşebilir.
Merhaba ben iPhone 13 alalı 7 ay oldu ve pil sağlıgım bugün 98e düştü. 7 ayda bu kadar düşmesi normal mi 0 bir cihazın? Bir de iPhone servisleri hep İstanbul'da var ben Erzurum'dayım nasıl olacak pil değiştirmek istesem?