iPhone 13 pil tüketimi normal mi?

dlkcynnn

Decapat
Arkadaşlar 2 gün önce şarj hızlı bitiyordu, şimdi yavaş akıyor. Şöyle şu an %76 telefon elimden düşmüyor ama 75'e inmedi. Ekran sürem garip ve pil garip geliyor, bu telefonda sorun olabilir mi? Sinir bozucu tıkalı kalıyor, daha halen inmedi. Geçen gün hemen %69'lara inerdi, neden böyle durum?

Dosya Ekleri

• IMG_0383.png
    112,6 KB · Görüntüleme: 105
Son düzenleyen: Moderatör:

Hocam telefonu ne zaman aldınız? Ayrıca bu tarz durumları kafaya çok takmayın.

Hocam telefonu ne zaman aldınız? Ayrıca bu tarz durumları kafaya çok takmayın.
Ben geçen cuma aldım ama anlamadığım mesala sabah takardım akşama biterdi şuan 48de bitmeyeck gibi bataryada sorun mu var acaba neden böyle oluyor

Ben geçen cuma aldım ama anlamadığım mesela sabah takardım akşama biterdi şu an 48'de bitmeyeck gibi bataryada sorun mu var acaba neden böyle oluyor

Cihaz, daha doğrusu batarya kendini kalibre ediyor, 1-2 hafta sonra tamamen normale dönecektir.

Cihaz, daha doğrusu batarya kendini kalibre ediyor, 1-2 hafta sonra tamamen normale dönecektir.
Ay inş bak şuan 46 da kaç saat elimde daha düşmedi böyle bekleyince sorun var sanıyorum androidde yaşadım bu durumu pil tıkanmış gibi oluyor

Dün açtığınız konuya da aynı cevabı verdim. Bataryanız kalibre oluyor. Gün geçtikçe normale dönecek. Bu hali bile gayet iyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…