iPhone 13 Pro 256 GB ne kadar eder?

Makaleler
3
Yer
Zonguldak
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
TR modeli, altın renk, 100 pil sağlığı var, 2024 Nisan'a kadar Teknosa garantili.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kozmetiği ne durumda? Söylediklerinizden yola çıkarak temiz cihaz hasar çizik değişen yok ise 34-35 k fiyatlarında satılabilir.

Kozmetiği ne durumda? Söylediklerinizden yola çıkarak temiz cihaz hasar çizik değişen yok ise 34-35 k fiyatlarında satılabilir.
Çizik yok, kılıf ve k.cam takılı çizik hiç yok kamera da aynı şekilde gayet temiz kullandım hasar çizik değişen yok hocam pil saglıgı 100 hala

Çizik yok, kılıf ve k. Cam takılı çizik hiç yok kamera da aynı şekilde gayet temiz kullandım hasar çizik değişen yok hocam pil saglıgı 100 hala.

Hocam cihaz 2022 Nisan ayında alınma değil mi? Pil sağlığı 10 ay geçmesine rağmen 100 mü hala? Şaşırtıcı. Dediğim gibi 33-35 fiyat aralığı güzeldir.

Hocam cihaz 2022 Nisan ayında alınma değil mi? Pil sağlığı 10 ay geçmesine rağmen 100 mü hala? Şaşırtıcı. Dediğim gibi 33-35 fiyat aralığı güzeldir.
Evet hocam 2022 nisanda aldım hala 100 orta-yoğun kullanımda. 36.500 olarak güncelledim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…