iPhone 13 Pro alarm çalmıyor

Furkanöztas

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar 2'dir bu sebebten ise gec kalıyorum alarm calmiyor nedenini anlamadim bir türlü en son telefonu kiracağım o olacak bezen caliyor bazen calmiyor. Neden olabilir?
Ve telefonum sessizdedir benim hep ama titresim acikti o da kapali simdi acamiyorum da. Yardim edin.

Hani iOS sürümündesin?

iPhone alarm çalmama sorununu çözmek için birkaç öneri:
  • iPhone'unuzun sesi kısıksa alarmınızın sesini duymayı güçleştirir. Alarmınızın ses seviyesi, telefonunuz zil modundayken, sessiz modunda değilken, zil sesi seviyenizden etkilenir. Ayarlar > Ses ve Dokunuş > Zil sesi ve uyarılar menüsündeki kaydırma çubuğunu, duyulabilir bir noktaya sürükleyin. Telefonun solundaki düğmelerle bu işlemi yapabilmek için Düğmelerle Değiştir seçeneğini aktif hale getirin.
  • Alarmınızı doğru ayarladığınızdan emin olun. Saat > Yeni > Yinele seçeneğindeki günlerin doğru ayarlandığından emin olun.
  • Harici ve kablolu hoparlörlerle bağlantısını kesin. Çünkü bağlıyken, ses bu cihazlardan çıkacaktır.
  • iPhone'unuzu kapatıp açın. Bu birçok problemi çözebilecek bir yöntemdir.
  • iOS sürümünüzü güncelleyin.
  • Uyku odağını silin veya yanlış ayarlanmadığından emin olun. Sağlık > Gözat > Uyku > Uyku Planınız > Ayrıntılı Plan ve Seçenekler > Düzenle > Çemberdeki saat simgesini, uyanmak istediğiniz saate getirin, alarmı açın ve ses yüksekliğini ayarlayıp Bitti'ye dokunun veya Uyku Planını Sil'e dokunun.
İpucu: Ayrıntılı Plan ve Seçenekler'de rahatlama ve uyku hedefinizin, yatma ve alarm saatinizle çakışmadığına emin olun.
  • iPhone'u fabrika ayarlarına geri döndürün.
  • Apple Destek ile iletişime geçin
Kaynak: iPhone Alarm Not Going Off? Here's the Fix

Teşekkür ederim hepsini deneyecegim

Hocam alarm sesini değiştir sorun çözülür. Aynı sorunu bende yaşadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…