R RivalsX Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Eylül 2020 Mesajlar 4.677 Çözümler 30 Yer İstanbul, Gaziosmanpaşa 17 Eylül 2022 #1 Sıfır iPhone 13 Pro almak istiyorum. Nereden alabilirim? Hepsiburada veya Trendyol gibi sitelerde bulunuyor. Oradan alınır mı? Sorun çıkar mı?
Sıfır iPhone 13 Pro almak istiyorum. Nereden alabilirim? Hepsiburada veya Trendyol gibi sitelerde bulunuyor. Oradan alınır mı? Sorun çıkar mı?
6 624739 Megapat Katılım 29 Şubat 2016 Mesajlar 5.808 Makaleler 4 Çözümler 91 17 Eylül 2022 #2 Hepsiburada kendi satış yapıyor, güvenle tercih edebilirsiniz.
R RivalsX Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Eylül 2020 Mesajlar 4.677 Çözümler 30 Yer İstanbul, Gaziosmanpaşa 17 Eylül 2022 #3 Silinen üye dedi: Hepsiburada kendi satış yapıyor, güvenle tercih edebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Peki bazıları yorumlarda ısınma sorunu vb. yazmışlar ondan kafama takıldı ama çoğu kişi memnun teşekkürler.
Silinen üye dedi: Hepsiburada kendi satış yapıyor, güvenle tercih edebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Peki bazıları yorumlarda ısınma sorunu vb. yazmışlar ondan kafama takıldı ama çoğu kişi memnun teşekkürler.
706143 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Şubat 2020 Mesajlar 6.243 Makaleler 4 Çözümler 11 Yer İstanbul-KKTC 17 Eylül 2022 #4 Arkadaşım kullanıyor, benim de çok hoşuma gitmişti ama ihtiyacım olmadığı için almaktan vazgeçtim. Hoş telefon, alınabilir.
Arkadaşım kullanıyor, benim de çok hoşuma gitmişti ama ihtiyacım olmadığı için almaktan vazgeçtim. Hoş telefon, alınabilir.
R RivalsX Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Eylül 2020 Mesajlar 4.677 Çözümler 30 Yer İstanbul, Gaziosmanpaşa 17 Eylül 2022 #5 706143 dedi: Arkadaşım kullanıyor, benim de çok hoşuma gitmişti ama ihtiyacım olmadığı için almaktan vazgeçtim. Hoş telefon, alınabilir. Genişletmek için tıkla... Soru o değildi aslında, soru nereden güvenle alınacağı.
706143 dedi: Arkadaşım kullanıyor, benim de çok hoşuma gitmişti ama ihtiyacım olmadığı için almaktan vazgeçtim. Hoş telefon, alınabilir. Genişletmek için tıkla... Soru o değildi aslında, soru nereden güvenle alınacağı.
Pluxy01 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 11 Kasım 2016 Mesajlar 6.544 Çözümler 40 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Eylül 2022 #6 Alınır. Gayet iyi telefon. Hepsiburada gibi sitelerde sorun yaşamazsınız.
706143 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Şubat 2020 Mesajlar 6.243 Makaleler 4 Çözümler 11 Yer İstanbul-KKTC 17 Eylül 2022 #7 @RivalsX arkadaş cevaplamış zaten Hepsiburada kendisi satıyorsa güvenilirdir, rahatça alabilirsiniz. Trendyol'dan uzun süredir alışveriş yapmadığım için yorum yapamayacağım.
@RivalsX arkadaş cevaplamış zaten Hepsiburada kendisi satıyorsa güvenilirdir, rahatça alabilirsiniz. Trendyol'dan uzun süredir alışveriş yapmadığım için yorum yapamayacağım.
Marla Singer Gigapat Katılım 13 Mart 2016 Mesajlar 8.226 Çözümler 28 17 Eylül 2022 #8 RivalsX dedi: Peki bazıları yorumlarda ısınma sorunu vb. yazmışlar ondan kafama takıldı ama çoğu kişi memnun teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Bu sorunların nereden aldığın ile alakası yok. Hepsi aynı telefonu satıyor. En ucuz nerede satılıyorsa oradan al.
RivalsX dedi: Peki bazıları yorumlarda ısınma sorunu vb. yazmışlar ondan kafama takıldı ama çoğu kişi memnun teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Bu sorunların nereden aldığın ile alakası yok. Hepsi aynı telefonu satıyor. En ucuz nerede satılıyorsa oradan al.