iPhone 13 Pro alınır mı?

Bütçe
22000

Mamizx0

Hectopat
Merhaba sarı siteden yurt dışı iPhone 13 Pro almayı düşünüyorum. Fiyatları yaklaşık 21-22K bandında. Genelde gece işten eve gelince oyun oynamak (2-3 saat) ve gün içinde 1-2 saat sosyal medya için kullanacağım. Sizce alınır mı? Şimdiden tavsiyeleriniz için teşekkürler. İyi sosyaller.

Son düzenleyen: Moderatör:
Diyorsanki 12 ayın 8 ayı açık kalsın geri kalan 4 ay başka bir telefon ile görüşme yaparım, bir sorun yaşarsam türkiyede muhattabım olmasın evet alabilirsin.

Yurtdışı alacaksan bu siteye bakmanı öneririm güvenilir.
Tekno Muaz

Bu paraya 14 Pro Max bulunabilir ama pili 100'de olmayabilir 14 Pro Max alıp pilini yaptırmanız daha doğru olur

Hocam satıcıyı atabilir misiniz?

Ben de ağustos ortalarında yurt dışı 15 almıştım 25k gibi bir fiyata. Memnunum, kapanınca 2 telefon dolaşacağız mecbur ama benlik çok da bir sıkıntı yok, maksat işin görülsün.

Kapanma derdi, garantisiz, yarın yasa çıksa oaranın çöpe gidecek olması, 8 ay kullanma gibi risk ve ihtimalleri göze alıyorsan 22bine iP13 Pro çok güzel cihaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…