iPhone 13 Pro alınır mı?

Bütçe
40-50 bin

dervisgozel

Hectopat
Yer
Adıyaman
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İşlemci: Ryzen 7 7800x3D
Ekran kartı: RTX 4070 Super
Aktif olarak XR kullanmaktayım ve bataryası olarak şikayetçi değilim ancak çok ısınmakta. 13 Pro genel olarak tasarımını beğendiğim bir model.

Asıl alma sebeplerimden birisi ise 90 Hz ekranı olması ve kamerası. Kendi telefonumu 10k ya satıp ikinci el yenilenmiş olarak satın almak istiyorum.

Hocam 13 Pro'nun ekranı 120Hz birincisi. Ayrıca yenilenmiş cihaz alınmaz, parçaları yan sanayi ile değişiyor. 13 Pro alın evet ama 2. el ilk sahibinden satan arkadaşlara bakın. Orijinal parça olmadıktan sonra 13 Pro olmuş 15 Pro olmuş anlamı yok.

Taksit imkanı olduğu için yenilenmiş düşünüyorum ya, peşin para vermeyi tercih etmiyorum. Ek olarak ikinci elde de çok güvenemiyorum ama düşüneceğim bu dediğinizi teşekkür ederim.

Taksit imkanı olduğu için yenilenmiş düşünüyorum ya, peşin para vermeyi tercih etmiyorum. Ek olarak ikinci elde de çok güvenemiyorum ama düşüneceğim bu dediğinizi teşekkür ederim.

Hocam 2.el almaya giderken tek yapacağın iş 3U Tools programını bir laptopa indirip almaya giderken yanında ufak bir laptop götürmen. Bu program cihazda değişen vs. olmuş mu, ilk ne zaman çalıştırılmış, gerçek pil sağlığı kaç vs. Gibi her şeyi gösteriyor Exper görevi görüyor bir nevi. O sebepten benim önerim yenilenmişe bulaşmak yerine temiz ilk sahibinden bulup kafanız rahat bir şekilde kullanmanızdır. Yenilenmiş cihazların parçaları yan sanayi olduğu için genelde ilk 6 ay içinde de sıkıntı çıkarıyorlar.

Aktif olarak XR kullanmaktayım ve bataryası olarak şikayetçi değilim ancak çok ısınmakta. 13 Pro genel olarak tasarımını beğendiğim bir model.

Asıl alma sebeplerimden birisi ise 90 Hz ekranı olması ve kamerası. Kendi telefonumu 10k ya satıp ikinci el yenilenmiş olarak satın almak istiyorum.

Yenilenmiş alma.

Yaklaşık 2.5 senedir 13 pro kullanıyorum. Telefon tam anlamıyla premium bir cihaz ve gerçekten üst düzey bir telefon. XR kullandım zamanında kasası büyük ve tutulmayan model oldu. Sana önerim yenilenmiş cihaz alırkende bilinir siteleri tercih et.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı