öylesinebirisii
Decapat
Şu an iOS 18 kullanıyorum, sırf kilit ekranındaki saat fontu için güncellemek istiyorum. Sıkıntı yaşar mıyım? Apple güncellemelerde performans düşürüyor diye duyumlar aldım.
13 pro da performans kaybı olmaz hocamŞu an iOS 18 kullanıyorum, sırf kilit ekranındaki saat fontu için güncellemek istiyorum. Sıkıntı yaşar mıyım? Apple güncellemelerde performans düşürüyor diye duyumlar aldım.
Şu an iOS 18 kullanıyorum, sırf kilit ekranındaki saat fontu için güncellemek istiyorum. Sıkıntı yaşar mıyım? Apple güncellemelerde performans düşürüyor diye duyumlar aldım.
13 Pro da performans kaybı olmaz hocam.
13 kullanıcısıyım güncelledim performans kaybı olmadı ama farklı sorunları var, Face ID okumasına rağmen şifre soruyor kilit ekranı açılırken buga giriyor sık sık.
öyle değil hocam üst kısımda yüzümün okunduğu simgesini görüyorum tik oluyor yani kilit açık simgesi oluyor ama yukarı kaydırınca öyle kalıyor 4 5 kere ekranı kapatıp açınca düzeliyor bazende direkt şifre soruyor ios 26 geçtikten sonra olduDüşmez hocam. İlk kuruşunuzda biraz performans düşer onu da cihaz alışma süreci olarak düşünün. Diğer türlü sorun olmaz. Performans falan düşmez yani ama! Piliniz böyle %80 %70 falansa tabii düşer. İnsanlar ölü pillerle sistemi kurup performans az diyor. Şu an gayet düzgün çok ufak tefek şeyler harici.
Hocam size özel sorun gibi. Hani sürekli betadayım ve hala betadayım öyle sorun görmedim. Betada bile buga girmiyor. Face ID olmasına rağmen şifre soruyorsa normal bazen kendi kendine kitliyor ekranı Face ID'yi etkinleştirmeniz için şifreyi girmenizi istiyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.