iPhone 13 Pro Max 256GB vs iPhone 15 128GB

Pil değişir hocam @hasanozkan28 herhangi bir kozmetik sorunu yoksa 13'ü alın sonrasında Apple servisinde pilini değiştirin.

Haklısınız hocam zaten bence bana yine bir süre yeter diye düşünüyorum pil 85 ama düz serilere göre 4300 batarya olması yine 75e kadar falan kullanırım diye düşündürüyor.

Düz modellerde 13'ten beri bir değişiklik yok işlemci dışında ve keza hala inatla 60 Hz kullaniyor duz modeller.

Evet bende ondan dolayı Pro Max düşünüyorum iPhone 15 yeni nesil ve dyanimic ısland falan güzel ama alacağım cihaz 89 batarya ondan sıkıntı gibi duruyor.

Hocam yurt dışı 4ay düşecek muhabbetleri var ve çift telefon her an yani yasa tedirginliği falan uğraşılmaz bence.

O o kadar kolay değil. Her şeyden iliğimize kadar sömürenler elinde olsa şu ana kadar düşürmeyecekler miydi bunu. Görünene göre böyle bir çalışma da mevcut değil. O muhabbetler tamamen yalan. 3 aya düşürseler bile zaten en güvenli teknik 2 tane aynı telefondan alıp dönüşümlü kullanmak ve daha sonrasında da satmak. Apple severim ürünlerini kullanmayı da severim fakat 3 yıldan eski telefona da o paraları vermem.

Dediğinize katılıyorum faakat yurt dışı ile uğraşmak herkes yapamaz ondan dolayı biz TR'den devam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…