orcrister Centipat Katılım 29 Aralık 2022 Mesajlar 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Aralık 2022 #11 Erenk1905 dedi: Yurt dışı cihazı almanı tavsiye etmem. Genişletmek için tıkla... Neden böyle dediniz sebebiniz nedir ? Bu ara türkiyede ki iphoneların çoğu yurtdışı cihazı halihazırda.
Erenk1905 dedi: Yurt dışı cihazı almanı tavsiye etmem. Genişletmek için tıkla... Neden böyle dediniz sebebiniz nedir ? Bu ara türkiyede ki iphoneların çoğu yurtdışı cihazı halihazırda.
fushigurotoji Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ocak 2017 Mesajlar 7.962 Makaleler 6 Çözümler 32 29 Aralık 2022 #12 Cihaz kaç aylık ve faturası var mı?
orcrister Centipat Katılım 29 Aralık 2022 Mesajlar 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Aralık 2022 #13 fushigurotoji dedi: Cihaz kaç aylık ve faturası var mı? Genişletmek için tıkla... Faturası yok kaç aylık olduğunu söylemedi ama tahminim en az 8 9 aylık bir cihaz.
fushigurotoji dedi: Cihaz kaç aylık ve faturası var mı? Genişletmek için tıkla... Faturası yok kaç aylık olduğunu söylemedi ama tahminim en az 8 9 aylık bir cihaz.
E Erenk1905 Decapat Katılım 3 Kasım 2022 Mesajlar 7.909 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Aralık 2022 #14 orcrister dedi: Neden böyle dediniz sebebiniz nedir? Bu ara Türkiye'de ki IPhone'ların çoğu yurt dışı cihazı halihazırda. Genişletmek için tıkla... Yurt dışı cihazlarda şebeke sorunu çok oluyor. Yurt dışı cihazı almak kumar oynamak gibi bir şey.
orcrister dedi: Neden böyle dediniz sebebiniz nedir? Bu ara Türkiye'de ki IPhone'ların çoğu yurt dışı cihazı halihazırda. Genişletmek için tıkla... Yurt dışı cihazlarda şebeke sorunu çok oluyor. Yurt dışı cihazı almak kumar oynamak gibi bir şey.
fushigurotoji Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ocak 2017 Mesajlar 7.962 Makaleler 6 Çözümler 32 29 Aralık 2022 #15 Anladım. Apple yurtdışı cihaza herhangi bir şey olduğunda fatura yoksa destek olmuyor o yüzden sordum. Parayla pil değişmek istesen bile fatura istiyor.
Anladım. Apple yurtdışı cihaza herhangi bir şey olduğunda fatura yoksa destek olmuyor o yüzden sordum. Parayla pil değişmek istesen bile fatura istiyor.
WenLingZhou Centipat Katılım 11 Kasım 2022 Mesajlar 340 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Aralık 2022 #16 Erenk1905 dedi: Yurt dışı cihazlarda şebeke sorunu çok oluyor. Yurt dışı cihazı almak kumar oynamak gibi bir şey. Genişletmek için tıkla... Çevremde ki herkes dahil bende yurt dışı kullanıyorum, kimse de şebeke sorunu yok nasıl çok oldugunu söyler misiniz?
Erenk1905 dedi: Yurt dışı cihazlarda şebeke sorunu çok oluyor. Yurt dışı cihazı almak kumar oynamak gibi bir şey. Genişletmek için tıkla... Çevremde ki herkes dahil bende yurt dışı kullanıyorum, kimse de şebeke sorunu yok nasıl çok oldugunu söyler misiniz?
orcrister Centipat Katılım 29 Aralık 2022 Mesajlar 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Aralık 2022 #17 Soru farklı yerlere evrildi, ben aslında 1 yıla yakındır kullanılan 13 pro max için 89 pil normal midir, alınır mı diye sormuştum.
Soru farklı yerlere evrildi, ben aslında 1 yıla yakındır kullanılan 13 pro max için 89 pil normal midir, alınır mı diye sormuştum.
fushigurotoji Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ocak 2017 Mesajlar 7.962 Makaleler 6 Çözümler 32 29 Aralık 2022 #18 orcrister dedi: Soru farklı yerlere evrildi, ben aslında 1 yıla yakındır kullanılan 13 pro max için 89 pil normal midir, alınır mı diye sormuştum. Genişletmek için tıkla... Alınır. İçi açılmadıysa hiçbir sorun yok.
orcrister dedi: Soru farklı yerlere evrildi, ben aslında 1 yıla yakındır kullanılan 13 pro max için 89 pil normal midir, alınır mı diye sormuştum. Genişletmek için tıkla... Alınır. İçi açılmadıysa hiçbir sorun yok.