iPhone 13 Pro Max alınır mı?

27Muhammed27

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar, iPhone 13 Pro Max almayı düşünüyorum. Yardımcı olur musunuz? Pil olarak, ekran kalitesi olarak, kamera olarak... Nasıl bir cihaz? Hala iyi bir cihaz mı? Telefonu günlük hayatta, sosyal medyada, kamerada falan filan kullanacağım. Oyun için almıyorum. Sizce alınır mı?

Arkadaşlar, iPhone 13 Pro Max almayı düşünüyorum. Yardımcı olur musunuz? Pil olarak, ekran kalitesi olarak, kamera olarak... Nasıl bir cihaz? Hala iyi bir cihaz mı? Telefonu günlük hayatta, sosyal medyada, kamerada falan filan kullanacağım. Oyun için almıyorum. Sizce alınır mı?
Ne kadara alıyorsun? Bence daha yeni cihazlar tercih edilmeli.

Genel olarak evet alınıp kullanılır, üzmez. Fakat fiyatı önemli. Arkadaşımda da var gayet iyi telefon. Haa şöyle bir şey var o fiyatlara Samsung tarafında daha iyi telefonlar da var. Burası da biraz tercih meselesi. Android kullanıp değişiklik olsun dersen alabilirsin.

Yakın fiyatlara 14 Pro bulunuyor.

Ne kadara alıyorsun? Bence daha yeni cihazlar tercih edilmeli.

Arkadasim telefoncu anlaştım 20 bin TL'ye.

Yurt dışı telefon.

Yurt dışı telefon.

Yurt dışı telefon.

Yurt dışı telefon.

Ve sıfır.

Ben de 2. el 13 Pro Max, 2. el 14 Pro, sıfır 15 ve sıfır 16e arasında kaldım. Aşağı yukarı aynı fiyatlardalar. Hangisini uygun koşullarda almak mantıklı olur emin değilim, mesela 2. el alacaksam pil sağlığının %88-89'dan fazla olmasına ve Apple orijinal pili haricinde değişen olmamasına dikkat ediyorum. Yurtdışı 4+4 kullanabiliyorsun o yüzden geri kalan aylarda ne yapacaksın onu düşünmelisin, pek tercih etmezdim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı