iPhone 13 Pro Max telefonum şeffaf ince kılıf takılıyken yanımdaydı ve derbi maçını izliyordum. En son telefona biraz baskı uyguladığımı hatırlıyorum ve bugün telefonun arka camında çatlak olduğunu fark ettim. Eğer telefonumu silikon bir kılıf ile kullanırsam arka cam değişimi yapmadan kullandığımda herhangi bir sorun oluşabilir mi?
Bu şekilde bir süre azami dikkat ederek kullanılabilir evet ama çok acilse. Diğer türlü en kısa zamanda işini iyi bilen bir tamircide arka cam değişimi yaptırmak şart. bir de bu haliyle koli bantı ile kırık yerleri yapıştırınız.
Bu şekilde bir süre azami dikkat ederek kullanılabilir evet ama çok acilse. Diğer türlü en kısa zamanda işini iyi bilen bir tamircide arka cam değişimi yaptırmak şart. Bir de bu haliyle koli bandı ile kırık yerleri yapıştırınız.
Bu şekilde üzerine kılıf takıp kullanamaz mıyım? Kullanıma engel gibi durmuyor ve birçok telefon tamircisine güvenemiyorum. Hem yan sanayi parça hem de arka cam değişimi riskli bir tamir işlemi.
Bu şekilde üzerine kılıf takıp kullanamaz mıyım? Kullanıma engel gibi durmuyor ve birçok telefon tamircisine güvenemiyorum. Hem yan sanayi parça hem de arka cam değişimi riskli bir tamir işlemi.
el bebek gül bebek bakarım dersen kullanırsın ama illaki nem toz geçişleri olacaktır. ansızın kırılma ihtimali de cabası. Ben yerinde olsam güvenilir bir yerde değişim yaptırırdım.
FP Pro tarzı işini güzel yapan yerlere 3 kuruş fazla vererek kafan rahat edecek bir tamir hizmeti alabilirsin. Bunun dışında bu şekilde kullanırsan da bir şey olmaz, arkadaşların dediği gibi suya falan çok düşürme yeter.
iPhone 13 Pro Max telefonum şeffaf ince kılıf takılıyken yanımdaydı ve derbi maçını izliyordum. En son telefona biraz baskı uyguladığımı hatırlıyorum ve bugün telefonun arka camında çatlak olduğunu fark ettim. Eğer telefonumu silikon bir kılıf ile kullanırsam arka cam değişimi yapmadan kullandığımda herhangi bir sorun oluşabilir mi?
Nasıl bir “biraz” baskı hocam bu?
Silikon kılıfla kullanımda sorun olacağını düşünmüyorum ama diğerlerinin dediği gibi yere düştükçe zamanla daha çok açılabilir o çatlaklar. Kılıf olsa da basınç diye bir şey var.