iPhone 13 Pro Max arkasındaki etiket nedir?

Hasxes

Hectopat
Daha fazla  
iPhone 13 Pro Max aldım arkasında söyle bir şey var yenilenmiş mi oluyor?

Arkasındaki IMEI'yi sorguladım kayıt bulunamadı diyor, yurt dışı veya bypass edilmiş bir cihaz.

Temizinden dolandırıldınız diyor bence ama Ezel'in kör anası koklayarak bu tuzağa düşmezdi diyor kibarca. SIM kilitsiz modelmiş. Muhtemelen bataryaya %100 vermiş ama çakmadır içindeki. Bir de ikinci el için garanti tarihi verilmiş ama o da burada geçersiz olur yurt dışı etiket gibi görünüyor. Kayıt falan da aramayın zaten. Nereye kadar giderse artık o cihaz.

Dikkat etmedim, iPhone IMEI'sini böyle rahatlıkla paylaşan birini görünce şaşırdım, direkt onu araştırdım.
Paylaşmam kötü bir seçenek miydi

Adam 1 haftalık süre verdi bi sıkıntı olursa getir dedi götürmelimiyim

Arkasındaki IMEI'yi sorguladım kayıt bulunamadı diyor, yurt dışı veya bypass edilmiş bir cihaz.
By-pass cihaz nasıl oluyor

Cihazı herhangi bir ülkeden değil normal bir telefoncudan aldım

Model numarası depolaması pil yüzdesi iOS sürümü IMEI'si yazıyor F ile başlasa model numarası yenilenmiş olurdu nerden aldınız cihazı?
Normal bir telefoncudan

Bu cihaz kayıtlı değil, yurt dışı olduğunu bilerek aldıysanız sorun yok ancak yurt içi diye aldıysanız iade etmenizi tavsiye ederim.
Çift telefon kullandığım için yurt dışı olduğunum bilerek aldım fakat 13 var bende ikisindede film açtım aynı saatte aynı şarjda 13 pro Max 61 şarja düştü fakat 13 yurt dışı oda 81 de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…