iPhone 13 Pro Max düştükten sonra hasar almış mıdır?

Arkadaşım o telefonu gözüme baka baka kulak yüksekliğinden yere bırakmıştı.
Sonuç: Çizik bile yoktu. Sanırım sizinkinde de bir sıkıntı yoktur ama içiniz rahat etmesi için ekran testi yapabilirsiniz.

Hiçbir şey olmadigina emin olabilirsin. Zaten iPhone 12 serisi bile bu konularda acayip dercede dayanikliydi ve yanlış hatirlamiyorsam iPhone 13 serisi onceki nesle gore daha dayanikli.

Aksanlar çalışıyorsa (kamera, mikrofon hoparlör, GSM sinyali, Face ID)sıkıntı yok kardeşim.

Her şey doğru düzgün çalışıyor ama bugün babamla konuşurken sesi az geliyordu. Sanırım onun telefonundan kaynaklı ya da ben paranoyak oldum.

Zaten bir şey olsa yenisini verirler.

Bu tarz şeyler kullanıcı hatası sayılmıyor mu?

Aksanlar çalışıyorsa (kamera, mikrofon hoparlör, GSM sinyali, Face ID)sıkıntı yok kardeşim.

Hocam az önce kontrol ettim, kamerayı yukarı aşağı yaparken bir titreme var. Bu optik görüntü sabitleyici ile mi alakalı yoksa bir sıkıntı mı var?

Son düzenleme:
Aga bence çok evhamlısın. Sonuç odaklı düşün kamera çalışıyor mu çalışıyorsa sıkıntı yok çalışmıyorsa yaptırırsın. Senden önemli değil ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…