Y yusufedis Centipat Katılım 27 Ocak 2024 Mesajlar 26 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Eylül 2024 #1 Biliyorsunuz ki dün saat 20.00 da iOS 18 tam sürümü herkese açık bir şekilde yayınlandı. iPhone 13 Pro Max kullanıyorum ve iOS sürümüm 17.6.1. sizce güncellemeyi yapmalı mıyım? Son düzenleyen: Moderatör: 17 Eylül 2024
Biliyorsunuz ki dün saat 20.00 da iOS 18 tam sürümü herkese açık bir şekilde yayınlandı. iPhone 13 Pro Max kullanıyorum ve iOS sürümüm 17.6.1. sizce güncellemeyi yapmalı mıyım?
BeyazAslan Hectopat Katılım 26 Ekim 2021 Mesajlar 1.592 Çözümler 18 Yer Dünya Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Eylül 2024 #2 Değişen parçanız var mı? Tanınmayan donanım şeklinde. Yok ise orijinal halinde bir ürün kullanıyorsanız ben yüklerdim.
Değişen parçanız var mı? Tanınmayan donanım şeklinde. Yok ise orijinal halinde bir ürün kullanıyorsanız ben yüklerdim.
Cetrion Decapat Katılım 1 Ocak 2023 Mesajlar 381 Çözümler 4 17 Eylül 2024 #3 Aynı cihazı kullanıyorum. Güncellemeyi yaptım ve cihazı bayağı kurcaladım ama gözüme herhangi bir bug vs. takılmadı. Bana kalırsa güncelleyin.
Aynı cihazı kullanıyorum. Güncellemeyi yaptım ve cihazı bayağı kurcaladım ama gözüme herhangi bir bug vs. takılmadı. Bana kalırsa güncelleyin.
Nurettin bey Megapat Zamanın Tanığı Katılım 2 Eylül 2017 Mesajlar 1.677 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Eylül 2024 #4 Bu cihazlara Jailbreak yapılabiliyor mu? Ve hangi iOS sürümünde vardır?
R RIASis Centipat Katılım 3 Mart 2024 Mesajlar 137 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Eylül 2024 #5 Cetrion dedi: Aynı cihazı kullanıyorum. Güncellemeyi yaptım ve cihazı bayağı kurcaladım ama gözüme herhangi bir bug vs. takılmadı. Bana kalırsa güncelleyin. Genişletmek için tıkla... Bende 13 kullanıyorumda iOS 18 bug var galiba.vokal kestirmeleri sıkıntılı çalışıyor
Cetrion dedi: Aynı cihazı kullanıyorum. Güncellemeyi yaptım ve cihazı bayağı kurcaladım ama gözüme herhangi bir bug vs. takılmadı. Bana kalırsa güncelleyin. Genişletmek için tıkla... Bende 13 kullanıyorumda iOS 18 bug var galiba.vokal kestirmeleri sıkıntılı çalışıyor