iPhone 13 Pro Max karanlık modda renkleri farklı gösteriyor

keremes.1

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar yan sanayi ekranlı iPhone aldım. Pek sıkıntısı yok fakat mesela Instagram'a giriyorum, siyah tema açık siyahları gri / mavimsi gösteriyor WhatsApp filan da aynı şekil gösteriyor. Ama bu ekrandan dolayı değil bence. Çünkü ekran siyahı tam siyah gösterebiliyor karanlık modda bir sıkıntı olduğunu düşünüyorum. Renkleri akıllı tersine çevir'i kullandığım zaman mesela Instagram'daki o griler gidiyor yerine olması gerektiği gibi siyahlar geliyor yani sorunum düzeliyor. Fakat akıllı tersine çevir modu biraz sıkıntılı olduğu için onu kullanmak istemiyorum, çünkü uygulamaya girdiği ilk 2-3 saniye beyazdan siyaha çeviriyor telefonu kastırıyor ve bazı farklı renkleri garip bir hale sokuyor. Uygulamaların nasıl tamamen siyah modda olmasını sağlayacağım?

Instagram ve Whatsapp gibi meta uygulamalarının karanlık teması bende de mavimsi oldu. Meta, bir değişikliğe gitti büyük ihtimalle.

Instagram ve WhatsApp gibi meta uygulamalarının karanlık teması bende de mavimsi oldu. Meta, bir değişikliğe gitti büyük ihtimalle.

Evet hocam. Başka bir Instagram hesabımda o sorun yok fakat ana hesabımda o sorun var, görüntü olarak tatmin etmiyor beni.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…