KendiHalinde Hectopat Katılım 27 Ağustos 2021 Mesajlar 178 12 Ekim 2022 #1 Bugün 13 Pro Max aldım ve kilit işaretinin üstünde böyle bir simge var. Bunun anlamı nedir? Eki Görüntüle 1542416 Son düzenleme: 12 Ekim 2022
Bugün 13 Pro Max aldım ve kilit işaretinin üstünde böyle bir simge var. Bunun anlamı nedir? Eki Görüntüle 1542416
gurkanyal Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Haziran 2018 Mesajlar 1.450 Çözümler 13 12 Ekim 2022 #2 Duvar kağıdını değiştir onun yüzünden.
4demm Hectopat Katılım 10 Temmuz 2020 Mesajlar 70 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ekim 2022 #3 hepsiburadan iPhone 13 Pro Max alınır mı diye başlık açmışsın.telefon sana gün içinde mi geldi ?
KendiHalinde Hectopat Katılım 27 Ağustos 2021 Mesajlar 178 12 Ekim 2022 #4 4demm dedi: hepsiburadan iPhone 13 Pro Max alınır mı diye başlık açmışsın.telefon sana gün içinde mi geldi ? Genişletmek için tıkla... Hayır telefonu sonunda bana 2 saat uzaklıktaki bir turkcell şubesinde buldum ve gidip aldım. gurkanyal dedi: Duvar kağıdını değiştir onun yüzünden. Genişletmek için tıkla... Ne alaka bu duvar kağıdını aylardır kullanıyorum eski telefonumda böyle bir şey yoktu
4demm dedi: hepsiburadan iPhone 13 Pro Max alınır mı diye başlık açmışsın.telefon sana gün içinde mi geldi ? Genişletmek için tıkla... Hayır telefonu sonunda bana 2 saat uzaklıktaki bir turkcell şubesinde buldum ve gidip aldım. gurkanyal dedi: Duvar kağıdını değiştir onun yüzünden. Genişletmek için tıkla... Ne alaka bu duvar kağıdını aylardır kullanıyorum eski telefonumda böyle bir şey yoktu
4demm Hectopat Katılım 10 Temmuz 2020 Mesajlar 70 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ekim 2022 #5 KendiHalinde dedi: Hayır telefonu sonunda bana 2 saat uzaklıktaki bir Turkcell şubesinde buldum ve gidip aldım. Ne alaka bu duvar kağıdını aylardır kullanıyorum eski telefonumda böyle bir şey yoktu. Genişletmek için tıkla... Eski telefonunun ekran çözünürlüğü ile Pro Max'in ekran çözünürlüğü aynı değildir değiştir bir sorun çözülmüş olur.
KendiHalinde dedi: Hayır telefonu sonunda bana 2 saat uzaklıktaki bir Turkcell şubesinde buldum ve gidip aldım. Ne alaka bu duvar kağıdını aylardır kullanıyorum eski telefonumda böyle bir şey yoktu. Genişletmek için tıkla... Eski telefonunun ekran çözünürlüğü ile Pro Max'in ekran çözünürlüğü aynı değildir değiştir bir sorun çözülmüş olur.