B Butcherz Centipat Katılım 31 Mart 2023 Mesajlar 53 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mayıs 2023 #11 Krmdmrz dedi: Kılıf, koltuk ve özellikle hızlı şarj telefonu ısındırıyor. Bazen ben de şaşırıyorum şarjda neden bu kadar ısındıklarına dair. Mümkünse sert bir zemine bırakın telefonu, yani ısı yalıtımı değil dağıtımı yapacak yerlere. Genişletmek için tıkla... Bugün sehpa üzerinde şarj yaptım hata almadım, bir sonraki şarjımda güncelleme yaparım hocam. Tavsiye için teşekkürler. EsatKa dedi: Telefonu kılıf ile kullanıyorsanız kılıfı çıkartıp öyle şarj edin, ayrıca koltuk da telefonu ısıtabilir. Genişletmek için tıkla... Büyük ihtimalle koltuktan ısınıyor. Güncelleme, sert zemin üzerinde şarjda böyle bir hata almadım. Teşekkür ederim öneriler ve mesajlarınız için. Son düzenleme: 15 Mayıs 2023
Krmdmrz dedi: Kılıf, koltuk ve özellikle hızlı şarj telefonu ısındırıyor. Bazen ben de şaşırıyorum şarjda neden bu kadar ısındıklarına dair. Mümkünse sert bir zemine bırakın telefonu, yani ısı yalıtımı değil dağıtımı yapacak yerlere. Genişletmek için tıkla... Bugün sehpa üzerinde şarj yaptım hata almadım, bir sonraki şarjımda güncelleme yaparım hocam. Tavsiye için teşekkürler. EsatKa dedi: Telefonu kılıf ile kullanıyorsanız kılıfı çıkartıp öyle şarj edin, ayrıca koltuk da telefonu ısıtabilir. Genişletmek için tıkla... Büyük ihtimalle koltuktan ısınıyor. Güncelleme, sert zemin üzerinde şarjda böyle bir hata almadım. Teşekkür ederim öneriler ve mesajlarınız için.