kuzeyalp Centipat Katılım 5 Eylül 2023 Mesajlar 138 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2024 #1 iPhone 13 Pro Max telefonumun ekranı turunculaştı.
F fatihnulldreinull Hectopat Katılım 25 Temmuz 2024 Mesajlar 2.188 Çözümler 28 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2024 #2 Fotograf atar misiniz ?
jasonoleragg Hectopat Katılım 12 Nisan 2020 Mesajlar 896 Çözümler 2 3 Eylül 2024 #3 kuzeyalp dedi: iPhone 13 Pro Max telefonumun ekranı turunculaştı. Genişletmek için tıkla... Night Shift açmış olabilirsiniz.
kuzeyalp dedi: iPhone 13 Pro Max telefonumun ekranı turunculaştı. Genişletmek için tıkla... Night Shift açmış olabilirsiniz.
kuzeyalp Centipat Katılım 5 Eylül 2023 Mesajlar 138 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2024 #4 jasonoleragg dedi: night Shift açmış olabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hayıre True Tone da kapslı night Shift'de. @fatihnulldreinull bir arkadaşımın telefonuna karşılaştırınca çok fark görüyorum onun telefonuds iPhone 13. Tamam düzelttim erişebilirlik renk tonu kısmında renk filrtlererini kapadım sorun kalmadı. Son düzenleme: 3 Eylül 2024
jasonoleragg dedi: night Shift açmış olabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hayıre True Tone da kapslı night Shift'de. @fatihnulldreinull bir arkadaşımın telefonuna karşılaştırınca çok fark görüyorum onun telefonuds iPhone 13. Tamam düzelttim erişebilirlik renk tonu kısmında renk filrtlererini kapadım sorun kalmadı.