holx Kilopat Katılım 8 Ekim 2019 Mesajlar 41 Çözümler 1 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Grafik&Tasarım 26 Mart 2022 #1 Merhaba, ilk çıktığından beri Redmi Note 8 Pro kullanmaktayım, Apple'a geçmeye karar verdim. Siz ne önerirsiniz? Son düzenleyen: Moderatör: 26 Mart 2022
Merhaba, ilk çıktığından beri Redmi Note 8 Pro kullanmaktayım, Apple'a geçmeye karar verdim. Siz ne önerirsiniz?
BERWAR Yottapat! Sosyal Tayfı Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 19 Eylül 2015 Mesajlar 49.968 Makaleler 13 Çözümler 53 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mart 2022 #2 Fiyat farkı nedeniyle 13 Pro daha mantıklı. Ayrıca bu kadar bir kulaklık pahalı ve gereksiz. Airpods almak zorunda değilsiniz. Daha ucuz modellere yönelin. 3700 TL kulaklığa vermek akıl mantık işi değil.
Fiyat farkı nedeniyle 13 Pro daha mantıklı. Ayrıca bu kadar bir kulaklık pahalı ve gereksiz. Airpods almak zorunda değilsiniz. Daha ucuz modellere yönelin. 3700 TL kulaklığa vermek akıl mantık işi değil.
kcg Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 3 Eylül 2014 Mesajlar 2.564 Çözümler 7 26 Mart 2022 #3 AirPods Pro çok matah bir alet değil maalesef.
Rovsan_ismailov Picopat Katılım 22 Mart 2022 Mesajlar 107 Yer Bakü Azerbaycan Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Digital marketing,programmer,full stack devoloper 26 Mart 2022 #4 holx dedi: Merhaba, ilk çıktığından beri Redmi Note 8 Pro kullanmaktayım, Apple'a geçmeye karar verdim. Siz ne önerirsiniz? Genişletmek için tıkla... Note 8 Pro'dan gececeginizi varsayarsak hatta iPhone 13 bile işinizi görebilir amma paranız varsa kesinlikle 13 Pro.
holx dedi: Merhaba, ilk çıktığından beri Redmi Note 8 Pro kullanmaktayım, Apple'a geçmeye karar verdim. Siz ne önerirsiniz? Genişletmek için tıkla... Note 8 Pro'dan gececeginizi varsayarsak hatta iPhone 13 bile işinizi görebilir amma paranız varsa kesinlikle 13 Pro.