iPhone 13 Pro Max vs Galaxy S23 Ultra

12'den 13 Pro Max'e geçersen kamera, ekran ve büyüklük açısından değişim olacak. S23U ise seni Apple ekosisteminden soyutlayacaktır ancak bence 13PM yerine S23U daha iyi bir seçenek.

Eğer kıyas 14 Pro olsaydı düşünmeden 14 Pro derdim, Dinamik Ada, işlemci, kamera bence 13PM alınacak cihaz değil artık gerek çerçeve gerekse de kamera çentiği ile eski duruyor.

Katlanır telefon almayın. S23U önerimdir ama iOS seviyorsan 13PM'de üzmez.
Android veya IOS takıntım yok doğrusu. Uzun yıllar kullanacağım için hangisi daha mantıklı olur diye bakıyorum. Peki neden katlanır telefon alınmaz ?

14 Pro düşünmüyorum pilden ötürü. 14 Pro Max’te fiyat olarak bütçemin çok üstüne çıkıyor.

Katlanır telefonların bilindik bir problemi yok. En azından Samsung tarafında bu böyle. Ayrıca 1TB bence çok çekici bir detay.

Katlanır telefonların bilindik bir problemi yok. En azından Samsung tarafında bu böyle. Ayrıca 1TB bence çok çekici bir detay.
1 tb olması benim de aklıma yattı doğrusu ama kamera paketi olarak S23 Ultra’ya kıyasla nasıldır bilginiz var mı?

S23U daha iyidir. Fakat aradki farkı profesyonel içerik üretici değilseniz anlamazsınız. Dağlar kadar fark yok arada. Size önerim bir mağazaya gidip cihazları denemeniz.
Tamamdır teşekkür ederim ben bi inceleyip karar vereyim.

1TB'ın 930'u annemin çeyizi gibi vitrinde duracaksa ne gereği var? Ama lazım olursa işe yarar.

Çok fazla fotoğraf ve video çekiyorum ve uzun dönem kullanacağım için hafızasın fazlasından zarar gelmez diye düşünüyorum.

Katlanır telefonlar sürekli olarak şikayet alıyor Üstelik Fold 4 ve Fold 3 serisindeki gibi ekranın ortasında bir anda yeşil bir çizgi oluşursa, siyah bir çizgi oluşursa herhangi bir Garanti desteğinde olmaz Çünkü bu kullanıcı hatası olarak sayılıyor Üstelik katlanır telefonlar ederinin çok Üzerinde satılıyor Çünkü katlanma maliyeti mevcut. Ancak illaki katlanır telefon olsun heves ettim diyecek bir kişi katlanır telefon almalı onun dışı için önermem. Uzun süre kullanım içinse S23 Ultra Daha güncel ve daha iyi bir telefon olduğu için uzun süre kullanımda Bir tık daha rahat ettireceğini düşünüyorum ama 13 Pro Max de kesinlikle yarı yolda bırakmaz Eğer benim için arayüz fark etmez diyorsanız S23U alın. Kalan parayla en kötü Samsung ekosistemi kurar bir tane de Hatay dürüm yersiniz.

Ekranda kendi kendine oluşan çizgi kullanıcı hatası olması kadar saçma bir durum yok. S23 Ultra almaya karar verdim cevap veren herkese teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…