iPhone 13 Pro Max vs Samsung Galaxy S21 Ultra vs Xiaomi Mi 11t

Emre Ks

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar sorum başlıkta bütçe kısıtlaması yok. Kamera konusunda Mi 11T ile iPhone 13 Pro Max arasında kaldım, iyi geceler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Mi 11T kamera olarak ne S21 Ultra, ne de 13 Pro Max ile yarışacak bir cihaz değil.

iPhone 13 Pro Max ve S21 Ultra arasında seçiminizi yapınız. 13 Pro Max daha iyi kamera, donanım ve performans noktasında. İki cihaz birbirinin rakibi değil. S22 Ultra, iPhone 13 Pro Max rakibi olacak. Ona rağmen S21 Ultra kamera olarak 13 Pro Max ile baş edebilecek bir model durumunda.

Sorman hata tabii ki de 13 Pro Max ama bu telefonu alacağına göre ya şirket veriyor seçim yapıyorsun ya da pilotsun?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bence hiç düşünmene gerek yok iPhone 13 Pro Max. Hem yazılım, hem de donanım olarak anlık olarak piyasadaki en iyi telefon. Eğer Android'deki kişileştirilebilir arayüzü çok aramıyorsan bir an bile düşünmene gerek yok.

Gerektiğinde hayat kurtaran tele lensten dolayı ben olsam S21Ultra tercih ederdim. Kamera konusunda gönül ister ki Huawei'ya da Sony alabilelim ama maalesef.

Eğer bulabilirseniz (belirli yerlerde var) Vivo X70 Pro+ düşünebilirsiniz. Ülkemizde çok yaygın değil ama kamera olarak çok iyi bir telefondur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…