S Sümer Menga Femtopat Katılım 9 Ağustos 2023 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ağustos 2023 #1 iPhone 13 Pro Max 2. el almak istiyorum. nelere dikkat etmem gerek ve pil 90 altı ise almalı mıyım? Son düzenleyen: Moderatör: 16 Ağustos 2023
S scnt25 Hectopat Katılım 2 Mayıs 2022 Mesajlar 1.850 Çözümler 10 16 Ağustos 2023 #2 Sümer Menga dedi: iPhone 13 Pro Max 2. el almak istiyorum. nelere dikkat etmem gerek ve pil 90 altı ise almalı mıyım? Genişletmek için tıkla... Rehber: İkinci el iPhone alırken nelere dikkat edilmeli? 1-iCloud Hesabı Kontrolü; • Alacağınız cihazda ilk bakacağınız yerlerden olmalı. Yoksa aldığınız cihaz çöp olabilir. Ayarlara girdiğinizde yukarıda "iPhone'unuza Giriş Yapın" yazmalı. Eğer iCloud hesabı mevcutsa sahibine çıkış yapmasını söyleyin. Harici cihazı almayın. 2-IMEI Kontrolü; •... www.technopat.net Pil olayı size bağlı %85'in altına düştüyse önermem.
Sümer Menga dedi: iPhone 13 Pro Max 2. el almak istiyorum. nelere dikkat etmem gerek ve pil 90 altı ise almalı mıyım? Genişletmek için tıkla... Rehber: İkinci el iPhone alırken nelere dikkat edilmeli? 1-iCloud Hesabı Kontrolü; • Alacağınız cihazda ilk bakacağınız yerlerden olmalı. Yoksa aldığınız cihaz çöp olabilir. Ayarlara girdiğinizde yukarıda "iPhone'unuza Giriş Yapın" yazmalı. Eğer iCloud hesabı mevcutsa sahibine çıkış yapmasını söyleyin. Harici cihazı almayın. 2-IMEI Kontrolü; •... www.technopat.net Pil olayı size bağlı %85'in altına düştüyse önermem.
Achlyis Hectopat Katılım 3 Ocak 2023 Mesajlar 3.322 Makaleler 3 Çözümler 7 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri Gigabyte GTX 1660 Ti Intel Core i3-10100F XPG D35G 2x8 MSI PRO H410M-B Cinsiyet Erkek 16 Ağustos 2023 #3 Üstteki rehber herşeyi anlatmış ama ekranın herhangi bir bölgesinde temassızlık olup olmadığını da kontrol etmek gerekiyor.
Üstteki rehber herşeyi anlatmış ama ekranın herhangi bir bölgesinde temassızlık olup olmadığını da kontrol etmek gerekiyor.