iPhone 13 Pro pil sağlığı bir haftada %2 düştü

iPhone kullaniyorsaniz pil sagligini fazla takmayacaksiniz, 1 haftada %2 anormal bir deger degil iPhone pil sagliklarinin sagi solu belli olmuyor bir bakmissiniz 90'da 4 ay kalmis ama 89'dan 87'ye 1 haftada dusmus. Eger sarjiniz hizli bitiyorsa pil degisim ucretleri cok pahali degil. Ben yerinizde olsam 26k civarina yurt ici S23 veya S24 bakardim, şu an Amazon'da S24 29k ama Android dusunmuyorsaniz pil sagligini fazla takmamaniz lazim ya da pili degistirmeniz lazim.

1.5 ay oldu 16.5 bin TL'ye aldım ve 26 bin çok olmuş 13 Pro Max sıfır kapalı kutusu 21-22 bin lira yurt dışı hali dostum.
16 bin çok ucuz değil mi nasıl nerden aldın kapalı kutu kalmadı diye biliyorum ben. Bide açık mı Seninki şuan

1 Haftada %2 hiç normal değil. Cihazın pili daha önce değişmiş mi?

1 haftada %2 hiç normal değil. Cihazın pili daha önce değişmiş mi?

İçi hiç açılmamış zaten telefonda 1 çizik bile yok.

2 el aldım ben sahibinden üzerinden bir esnaftan ve kapalı kutular hala bulunmakta piyasada getirenler var.
Bilseydim ordan alırdım normalde aynı fiyata 15 pro alıcaltım ama kullanıma kapanmıştı satıldığı için ben gelmeden alamadım elinde bu varmış bunu aldım

Herkes aynı fiyata satmıyor siz şimdi açık olsa bile o cihazı 20'ye satamazsınız 13 Pro Max bile sıfır çizik bile olmasa %100 kondisyon 15 civarı anca ediyor esnafa satılırsa ölüye gider açık diye de boşuna o kadar para vermişsiniz zaten 40-50 gün sonra hatlar açılacaktı.

Aldığınız yerin linki var mı baksam olur mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…